Business Continuity met SIRIS

Bescherm moeiteloos gegevens en systemen

De bedrijven van vandaag hebben meer nodig dan alleen back-up. Met de SIRIS oplossing heeft u een betrouwbare alles-in-één oplossing voor bedrijfscontinuïteit en disaster recovery (BCDR) die is gebouwd om gegevensverlies te voorkomen en downtime te minimaliseren. Op zowel de lokale SIRIS hardware als de oplossing heeft u 3 jaar garantie.

Bel ons voor een DEMO Business Continuity.

Continue betrouwbare gegevensbescherming
SIRIS geeft gemoedsrust dat data veilig staat en dat normale bedrijfsactiviteiten binnen enkele minuten kunnen worden hervat inclusief 24/7 ondersteuning tot volledig herstel is gerealiseerd.

Minimaliseer downtime
Geverifieerde back-ups, directe virtualisatie lokaal en cloudherstel. Kortom herstelopties voor elk scenario, allemaal beheerd vanuit één dashboard

Snelle herstelopties voor elk scenario
Of het nu gaat om een paar verloren bestanden, een systeemcrash of een sitebrede ramp, SIRIS heeft hersteltools om u snel weer aan de slag te krijgen.

Ransomware-bescherming
Alle back-ups worden gescand op ransomware en aangepast om er uiteindelijk voor te zorgen dat ze direct beschikbaar zijn om te herstellen. Als u het slachtoffer wordt van ransomware kunt u ‘de klok terugdraaien’ naar een momentopname die is gemaakt voordat de aanval plaatsvond.