Windows 365 Cloud PC

Desktop as a Service

Windows 365 Business Cloud PC is een VDI Single solution voor bedrijven die op een eenvoudige manier Cloud-pc’s willen kopen, implementeren en beheren. Voor de gebruiker te vergelijken met Extern Bureaublad. Profiteer van alle voordelen van desktopvirtualisatie zonder de gewoonlijke kosten van vereiste IT-expertise. Blijf binnen het budget zonder je bedrijf te compromitteren, met vaste prijzen per gebruiker.

Maak je organisatie klaar voor succes met Windows 365

Veilige en veelzijdige oplossingen voor hybride werken. Stel eenvoudig computers in die eigendom zijn van werknemers zonder het risico van onbeheerde apparaten. Verminder de beveiligingsrisico’s door informatie op te slaan en te beveiligen in de cloud, niet op apparaten. Werk overal, met veilige toegang tot apps, hulpprogramma’s en bedrijfsresources.

Schaal je bedrijf met de kracht van de cloud

Windows 365 kan je helpen je bedrijf te laten groeien, terwijl je de risico’s vermindert en de kosten beheerst. Schaal naar behoefte en kies samen met ons één van de verschillende prestatie-opties, geschikt voor bedrijven van elke grootte.

Windows 365 Enterprise

Windows 365 Enterprise > 300 users is vergelijkbaar met de Business variant, maar heeft daarentegen een netwerk connectie met de eigen tenant in een Azure AD. Dit betekent extra mogelijkheden zoals het toepassen van user-profiles en lokale file servers. Let wel de Enterprise variant brengt additionele kosten met zich mee voor outbound traffic.