Keuzevrijheid Provider

Al sinds 2002 is InBusiness ICT dé onafhankelijke serviceprovider op het gebied van vaste en mobiele telefonie voor ondernemend Emmen en omgeving. We werken samen met de grootste providers van Nederland: KPN, Vodafone en Odido. Hierdoor hebben we alle kennis en expertise in huis om een onafhankelijk advies te geven en weet je dat we altijd de best passende telefonie-oplossing voor jouw organisatie vinden.

Vodafone

Op het gebied van mobiele telefonie en Internet of Things is Vodafone internationaal marktleider. Ruim 500 miljoen klanten wereldwijd maken gebruik van het netwerk van deze provider. Door het toepassen van nieuwe technologie stomen ze organisaties klaar voor de toekomst.


KPN gelooft in de verbindende kracht van technologie en communicatie. Als oer-Hollands bedrijf heeft de provider al sinds de 19e eeuw haar wortels stevig verankerd in de telecommarkt. 

KPN

KPN heeft haar mobiele netwerk vernieuwd met 5G. Het netwerk heeft een hogere latency, oftewel een snellere reactietijd. Met het 5G netwerk kun je met meer mensen tegelijk nog sneller streamen en downloaden. De actuele 5G dekking kan worden gecheckt via de dekkingskaart.


Odido heeft al meerdere jaren achter elkaar het best geteste netwerk van Nederland. Dankzij vele ontwikkelingen hebben ze een netwerk dat echt klaar is voor de toekomst; met altijd voldoende datacapaciteit en goed bereik in heel Nederland, ook binnenshuis. Sinds januari 2019 zijn T-Mobile en Tele2 één bedrijf en sinds september 2023 Odido 
Door het samenvoegen van de netwerken, kennis en expertise behaalt de nieuwe organisatie schaalgrootte zodat er meer kan worden geïnvesteerd.