Smartphones

Met de juiste hardware het mobiel werken vormgeven

Wilt u dat uw medewerkers optimaal en met plezier kunnen werken, ook als ze onderweg of op locatie zijn en het buiten kantoortijd is? Zorg dan voor de juiste hardware, software en applicaties binnen uw bedrijfsorganisatie. Er is voldoende keuze in hardware. Apple, Samsung, Xiaomi en Huawei; alle grote telecommerken hebben hun specifieke modellen en kenmerken. Het is afhankelijk van uw wensen en bedrijfsdoelen welk merk en toesteltype het beste bij u past. InBusiness ICT kan u op maat adviseren over alle verschillende hardware.


In onze nieuwe webshop kunt u met uw persoonlijk inlog altijd de nieuwste modellen bekijken en bestellen.


Op elke locatie en tijdstip werken met mobiele hardware

Optimaal mobiel werken hangt nauw samen met het gebruik van goede mobiele hardware. Iedere medewerker wil op elk moment en elke plek over dezelfde informatie en apps beschikken als op kantoor. Dat vraagt om een passend telecombeleid, zodat uw medewerkers zonder problemen op elke locatie kunnen werken. U dient daarbij een keuze te maken voor Bring Your Own Device of Choose Your Own Device. In het eerste geval mogen uw medewerkers op hun eigen smartphones en tablets zakelijk mobiel werken. Dit vergroot uw flexibiliteit. In het tweede geval selecteert u vooraf één of meerdere mobiele toestellen, waar uw medewerkers uit kunnen kiezen. Hierdoor heeft u meer controle en overzicht.

Microsoft Endpoint Management
Beheert mobiele apparaten en apps vanuit de Cloud. Maakt apparaat beveiliging mogelijk en zorgt ervoor dat deze is ingeschakeld en geconfigureerd. Beschermt bedrijfsgegevens op werknemersapparatuur. Geavanceerde aanpassingen beschikbaar in de Intune-portal. Neem contact met ons op over hoe Microsoft Intune je bedrijf helpt