Microsoft Security

Microsoft doet enorm veel als het gaat om het beveiligen van toegang en gegevens. Dit betekent ook dat het gebruik van beveiligingssoftware niet altijd meer nodig is. De meest voorkomende beveiligingsaspecten voor toepassingen en apparaten hebben wij voor u in kaart gebracht.

Microsoft 365 Advanced Threat Protection (ATP)
Helpt organisaties te beschermen tegen kwaadwillende aanvallen en malware door:

Het scannen van webadressen (URL’s) in e-mailberichten en Office-documenten, het identificeren en blokkeren van schadelijke bestanden in SharePoint, OneDrive en Microsoft Teams, de E-mailberichten te controleren op ongeoorloofde spoofing met spoof intelligentie en detecteren wanneer iemand probeert gebruikers en de aangepaste domeinen van een organisatie te imiteren met ATP-antiphishing mogelijkheden in Microsoft 365 Business.


Office-berichtversleuteling
Encryptie van e-mailberichten, inclusief het toevoegen van doorstuur- en coderingseigenschappen, wat vertrouwelijk kan zijn, een link of een eenmalige toegangscode om een bericht te bekijken. Bepaal wie toegang heeft tot gegevens en wat ze ermee kunnen doen, zoals toestaan ​​om bestanden te bekijken en bewerken, maar niet om af te drukken of door te sturen. AIP is ingeschakeld met een standaard set labels in Microsoft 365 Business.

Azure Advanced Threat Protection
Azure ATP scant uw netwerk en Active Directory infrastructuur op wijzigingen welke op gecompromitteerde accounts en hack aanvallen kunnen wijzen. Door het gebruik van sensoren binnen de infrastructuur en de kracht en intelligentie vanuit de Azure Cloud wordt er een profilering gedaan op basis van detectie, machine-learning en gedragsalgoritmen.

Azure-informatiebeveiliging
Microsoft Azure Information Protection (AIP) is een Cloud gebaseerde oplossing die een organisatie helpt zijn documenten en e-mails te classificeren, labelen en beschermen op basis van gevoeligheid.


Preventie van gegevensverlies en bescherming.
Met het DLP-beleid (Data Loss Prevention) kunt u voorkomen dat gevoelige informatie zoals creditcardnummers, Burgerservicenummers of gezondheidsrapporten onbedoeld buiten uw organisatie lekken.

Conditional Acces
Microsoft 365 Business bevat geavanceerde Azure MFA-mogelijkheden die de organisatie samen met het beleid voor voorwaardelijke toegang kan configureren om extra zekerheid te krijgen dat de account-inlogactiviteiten worden uitgevoerd door de eigenaar van het account.

Intune
Beheert mobiele apparaten en apps vanuit de Cloud. Maakt apparaat beveiliging mogelijk en zorgt ervoor dat deze is ingeschakeld en geconfigureerd. Beschermt bedrijfsgegevens op werknemersapparatuur. Geavanceerde aanpassingen beschikbaar in de Intune-portal.