Cloud Continuïteit voor Pc’s

Stel dat u om wat voor redenen dan ook geen toegang meer zou hebben tot uw bestanden.
Wat zou dat voor u kunnen betekenen ?

Indien u dit wilt voorkomen dan is Cloud Continuïteit iets voor u. Een eenvoudige manier om een ​​enkel bestand of de gehele Pc te herstellen met de kracht van een image gebaseerde back-up. U kunt direct na het probleem met uw huidige Pc doorwerken met uw data in de Cloud. Op een later moment kun u een nieuwe PC aanschaffen en uw data lokaal terugzetten.


  • Herstel van individuele mappen en bestanden.
  • Het terugdraaien van ransomware aanvallen.
  • Herstel van verloren data of gestolen Pc’s.
  • Virtualiseer Pc’s vanuit de Cloud

Betrouwbare Pc back-ups
maken gebruik van uiteenlopende netwerken of worden uitgeschakeld, waardoor het moeilijk wordt om betrouwbare back-ups te maken. Cloud Continuïteit back-ups worden automatisch gepauzeerd wanneer de verbinding van het apparaat wordt verbroken en worden vervolgens automatisch hervat zodra de verbinding van het apparaat is hersteld. Schermverificatie valideert overigens elke back-up en zorgt voor betrouwbare back-ups en herstel.

Eén prijs, één terabyte
Continuïteit maakt alleen een back-up van de OS-schijf van de host met een totale grootte van 1 TB of minder. De totale grootte van het beschermde volume moet 1 TB of minder zijn.  De back-ups zijn beschikbaar met een Time-Based Retention van 1 jaar voor één prijs.

Met het hulpprogramma Cloud Continuïteit Restore kunt u de functies Rapid Rollback en BMR gebruiken om data terug te zetten naar de oorspronkelijke Pc of een andere/nieuwe Pc.