Algemene voorwaarden

Richtlijnen voor aankopen in de webshop 

Betaling
Betaling geschiedt vooraf met iDEAL en vooraf bankovermaking.

Levering
Levering van de producten binnen 3 werkdagen. mits voorradig bij de fabrikant. 

Annulering
Als consument kunt u uw bestelling binnen 14 dagen annuleren (herroepingsrecht) ingaande op de dag dat u het bestelde ontvangt. Het product dient onbeschadigd en compleet in de orginele verpakking te worden teruggestuurd. Bij niet compleet of beschadigingen wordt een vergoeding ingehouden. De vergoeding wordt verrekend met de betaling die wij aan u terugstorten binnen 14 dagen. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor u eigen rekening. Zakelijke klanten kunnen geen beroep doen op herroepingsrechten.

Bestelling niet leverbaar
Als een besteld product niet (meer) leverbaar is, informeren wij u binnen 3 werkdagen per email. De betaling wordt na bestelling binnen 14 dagen aan u teruggestort. Vrijblijvend kunnen wij u adviseren over een vervangend product van gelijke kwaliteit en prijs.

Bestelling beschadigd
Indien u een schade constateerd aan de verpakking of aan het product dan dient u direct telefonisch contact op te nemen. De verzendkosten voor het terugzenden van het product worden door ons vergoed. Het beschadigen en zoekraken van producten die worden geretourneerd zijn voor uw risico.

Voorbehoud prijzen.
Alle prijzen op deze webshop zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele zet -en drukfouten. 

Garantievoorwaarden
Voor consumenten geldt op elke product in de webshop de fabrieksgarantie conform de wettelijke garantieregelgeving. Zakelijke klanten hebben recht op één jaar fabrieksgarantie. Er kan geen aanspraak worden gedaan op garantie als blijkt dat de producten door eigen toedoen zichtbaar zijn beschadigd. Wij adviseren u alvorens het product in gebruik te nemen de handleiding zorgvuldig door te lezen.

Klachten
InBusiness ICT streeft ernaar om u te voorzien van een volledige en zorgvuldige dienstverlening. Mochten er onverhoopt toch onduidelijkheden of klachten zijn, dan kunt u dit kenbaar maken via de mail: info@inbusiness-ict.nl De klachten worden vertrouwelijk behandeld en binnen een termijn van 3 werkdagen beantwoord. Er zal contact met u worden opgenomen om de onduidelijkheden en/of klachten te bespreken en u een passende oplossing te bieden. Met ingang van 1 januari 2013 is door de Nederlandse regering de thuiskoppieheffing uitgebreid. Dit houdt indat er ook over producten zoals PC’s, laptops, mp3-spelers en mobiele telefoon een thuiskopieheffing betaald dient te worden. Deze thuiskopieheffing hebben wij in onze prijzen verwerkt. Meer informatie over de thuiskopieheffing: www.thuiskopie.nl

De Algemene Voorwaarden gelden voor alle producten die worden geleverd en geinstalleerd door InBusiness ICT. InBusiness ICT is gerechtigd de samenstelling en inhoud van diensten en producten te wijzigen in verband met beschikbare nieuwe technieken. InBusiness ICT | Nijbracht 154 | KVK 04067948 | BTW Nummer NL822056112B01