SaaS Back-Up Microsoft 365

Omdat Microsoft weliswaar verantwoordelijk is voor de beschikbaarheid van de Microsoft 365 functionaliteit, bent uzelf verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de data binnen Microsoft 365 en daarmee ook voor het maken van een back-up mocht uw organisatie onverhoopt data verliezen. Wij hebben hierover nagedacht en kunnen u hiermee helpen.

Wij gebruiken hiervoor de dienst Microsoft 365 SaaS Protection waarmee uw gegevens worden beschermt, die u aan de Cloud toevertrouwt. SaaS Protection voor Microsoft 365 is een toonaangevend Cloud-to-Cloud back-up dienst met een alles-in-één back-up, herstel en exportoplossing voor Exchange Online, OneDrive voor bedrijven en SharePoint Online.

” Een verbazingwekkende 1 op de 3 kleine bedrijven rapporteert dat gegevens verloren gaan die zijn opgeslagen in de Cloud toepassingen. Niet alleen kan het verlies van de gegevens zelf verwoestend zijn voor een bedrijf, maar de tijd die verloren gaat in een poging tot herstel kan even schadelijk zijn”.


Vertrouwde, beschikbare back-up

Back-ups op punt: back-ups bevatten dagelijkse snapshots van alle gebruikersgegevens, zodat u op een bepaald moment in het account van de gebruiker kunt bladeren. Vermijd gegevensverlies van ransomware door volledige accounts te herstellen naar een aangewezen tijdstip voordat de aanval plaatsvond.

Back-up 3x per dag: u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de automatische dagelijkse back-ups van SaaS Protection voor Microsoft 365 Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven en SharePoint Online.

Back-up op aanvraag: voer zo nodig op elk gewenst moment extra back-ups uit. Het uitvoeren van een extra back-up heeft geen invloed op de geplande drie back-ups.

Back-upmeldingen: Ontvang meldingen in één oogopslag, direct op het dashboard, over alle back-upinformatie.

Oneindige retentie: bewaar een onbeperkte hoeveelheid gegevens in uw privé Cloud, speciaal gebouwd voor back-up zonder extra kosten.

24/7 technische ondersteuning: het technische ondersteuningsteam van SaaS Protection is beschikbaar wanneer organisaties ze het hardst nodig hebben.