SaaS Back-Up Microsoft 365

Nu steeds meer bedrijven voor de uitvoering van hun dagelijkse activiteiten op Microsoft 365 vertrouwen, is er een behoefte aan een meer geavanceerde back-up en gegevensbeveiliging dan wat Microsoft kan leveren. Wij bieden SaaS Protection for Microsoft 365, het toonaangevende cloud-to-cloud back-Up product dat een alles in-één-oplossing verschaft voor back-ups, herstel en export voor Exchange, OneDrive, SharePoint en Teams.

SaaS Defense is een geavanceerde beschermings- en spamfilteroplossing die onbekende malwarebedreigingen de eerste keer dat het deze in de Microsoft 365 collaboration suite aantreft detecteert, waardoor de tijd tot detectie wordt verkort en het hiaat in de bescherming tegen bedreigingen wordt gedicht. Bescherm hiermee uw kritieke cloudgegevens tegen cyberbedreigingen

” Een verbazingwekkende 1 op de 3 kleine bedrijven rapporteert dat gegevens verloren gaan die zijn opgeslagen in de Cloud toepassingen. Niet alleen kan het verlies van de gegevens zelf verwoestend zijn voor een bedrijf, maar de tijd die verloren gaat in een poging tot herstel kan even schadelijk zijn”.


Vertrouwde, beschikbare back-up

Back-ups op punt: back-ups bevatten dagelijkse snapshots van alle gebruikersgegevens, zodat u op een bepaald moment in het account van de gebruiker kunt bladeren. Vermijd gegevensverlies van ransomware door volledige accounts te herstellen naar een aangewezen tijdstip voordat de aanval plaatsvond.

Back-up 3x per dag: u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de automatische dagelijkse back-ups van SaaS Protection voor Microsoft 365 Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven en SharePoint Online.

Back-up op aanvraag: voer zo nodig op elk gewenst moment extra back-ups uit. Het uitvoeren van een extra back-up heeft geen invloed op de geplande drie back-ups.

Back-upmeldingen: Ontvang meldingen in één oogopslag, direct op het dashboard, over alle back-upinformatie.

Oneindige retentie: bewaar een onbeperkte hoeveelheid gegevens in uw privé Cloud, speciaal gebouwd voor back-up zonder extra kosten.

24/7 technische ondersteuning: het technische ondersteuningsteam van SaaS Protection is beschikbaar wanneer organisaties ze het hardst nodig hebben.