Password Manager


Password Manager is een door KPN ontwikkelde oplossing voor veilig en makkelijk beheer en gebruik van inlog- en creditcardgegevens. De applicatie laat je onder andere extra veilige wachtwoorden genereren en opslaan in een veilige wachtwoord kluis. Hierdoor hoef je niet alle wachtwoorden meer te onthouden en kan je veilige unieke wachtwoorden voor alle omgevingen gebruiken.

Waarom zou ik een Password Manager gebruiken?
Een groot deel van alle gegevenslekken volgt uit slecht wachtwoordbeleid of onzorgvuldige omgang met inloggegevens. Bijvoorbeeld het gebruik van zwakke wachtwoorden, hergebruik van wachtwoorden voor meerdere accounts, of het opschrijven van inloggegevens in een boekje. Password Manager ondersteunt de gebruiker om extra veilige en unieke wachtwoorden te genereren, op te slaan, en veilig te gebruiken of in te vullen. Hiermee verklein je het risico op een hack door diefstal of misbruik van inloggegevens aanzienlijk.

Wat onderscheidt KPN Password Manager van alle andere Password Managers?
KPN Password Manager onderscheidt zich door unieke kenmerken en de combinatie hiervan ten opzichte van veel andere Password Managers, namelijk: Dataprivacy: de data wordt altijd gegarandeerd in een Europees datacenter opgeslagen die onder streng toezicht valt en voldoet aan de Nederlandse en Europese privacy wetgeving.