Veilig Internet

Aanvullend aan uw Internetverbinding bieden wij nu ook Extra Veilig Internet (EVI) geregeld in het publieke netwerk. Wilt u ook een extra veilige internetaansluiting en zorgelozer werken? Laat het dan vandaag nog regelen!

Zeker de helft van de mkb’ers heeft te maken met cybercrime en één op de vijf werd in 2019 zelfs slachtoffer. Desondanks loopt het mkb achter in digitale veiligheid. Cybercriminelen weten dat en sturen massaal moeilijk van echt te onderscheiden e-mails. Je hebt ze vast al wel eens langs zien komen. Zo’n nepmail van een bank, waar je niet eens klant bent, met de vraag even in te loggen om je betaalrekening te ontgrendelen. Of een e-mail van de ‘post’ dat je een pakket hebt gemist. Klik je op de track & trace-link dan vind je geen pakketje, maar installeer je kwaadaardige software op je computer.

Extra Veilig Internet verhindert ook dat jouw apparatuur malafide adressen kan bereiken. Zo kunnen computers die via jouw aansluiting met internet zijn verbonden niet bij criminelen komen. En daarmee hou je ook je smart speaker, printer of beveiligingscamera veilig. Download whitepaper.

Hoe maak je een Internetverbinding redundant ?

  • Geen single point of failure met één router of één Internetverbinding.
  • Door het toepassen van een uitwijkhub met vaste en mobiele 4 of 5G verbindingen.
  • BGP=Border Gateway Protocol (automatic failover) beperkt downtime max 3 minuten.
  • Provideronafhankelijkheid met als voorbeeld een xDSL van KPN en een glasvezel van Ziggo
  • Internetverbindingen opnemen in een veilige IP-VPN of een IP-VPN plus.
Zet een hek om gevaarlijke websites met Extra Veilig Internet