ICT diensten

De Online Werkplek
Voor u en uw medewerkers is het belangrijk dat zij beschikken over een goede ICT-werkplek die is voorzien van de meest actuele software. U zoekt veiligheid en betrouwbaarheid zonder hoge investeringskosten. Met Windows 365 Business Cloud PC nemen wij u die zorg uit handen,

Voor elke medewerker is de werkplek ingericht. U en uw medewerkers krijgen vanaf elk device met Internet beveiligd toegang tot de Windows 365 omgeving. U hoeft dus niet te investeren in hard- of software en u beschikt altijd over de meest recente software.


Een greep uit onze ICT dienstverlening

Betrouwbare Wi-Fi Netwerken
Steeds meer organisaties kiezen voor het gemak en het voordeel van draadloze communicatie. Volgens de economische barometer zal de markt voor draadloze dataoplossingen de komende drie jaar zelfs nog verdubbelen. U wilt dit voordeel niet missen en daarom kiest u voor de innovatieve en betaalbare oplossingen van Extreme Networks of UniFi.

Windows 365 Business of Enterprise
De moderne werkplek vanuit de publieke Microsoft Azure Cloud voor die situaties waarbij een hoge mate van beveiliging en beschikbaarheid is vereist, personeel specifiek en flexibel inzetbaar moet zijn en toepasbaar in een gereguleerde omgeving.

Microsoft 365 Business Premium
Krijg de nieuwste functies en mogelijkheden met de altijd up-to-date versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access en Publisher. Communiceer via tekst, spraak of video met Microsoft Teams. Bewerk en deel documenten, foto’s en meer vanaf elke locatie met behulp van SharePoint of OneDrive.

Routing en Switching
Op basis van de geleverde Internetverbinding, glasvezel of koper, wordt er een passende router/firewall geleverd en geconfigureerd. Een uitgebreidere router ook mogelijk voor het extra veilig verbinden van nevenvestigingen en thuiswerkers. Voor telefonie bij voorkeur beheerde switches gebruiken die ook voeding (PoE) kunnen leveren aan de VoIP telefoons.

Extra Veilig Internet 
Verhindert dat jouw apparatuur malafide adressen kan bereiken. Zo kunnen computers die via jouw aansluiting met internet zijn verbonden niet bij criminelen komen. En daarmee hou je ook je smart speaker, printer of beveiligingscamera veilig.

Een Service Level Agreement met 24/7 Monitoring
24 uur per dag, 7 dagen per week de beschikbaarheid van uw internet verbinding monitoren. Blijkt er iets mis te zijn, dan ontvangt u  een melding via de 24/7 Services app. De opvolging en herstel van de melding is afhankelijk van het gekozen service level.