Microsoft Teams

Met Microsoft Teams nodig je iedereen uit waarmee je werkt om te chatten, te vergaderen, te bellen en samen te werken, allemaal op één plek, waar je ook bent. Chat vanaf elke locatie deel je mening, stuur GIF’s, stickers en emoji’s in een groeps-chat of in één-op-één berichten. Werk samen en zoek nooit meer verwoed naar bestanden. Je kunt Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden samen realtime bekijken, delen en bewerken.

Microsoft Teams Ruimten Pro

Deze uitgebreide verbeterde vergaderingservaringen in ruimten is ontworpen om optimale hybride vergaderingen en een volledige verzameling mogelijkheden voor apparaatbeheer op schaal te bieden in één geweldige prijs. Pas vergaderruimten aan in vele formaten en behoeften en gebruik inclusieve video-indelingen. Ondersteuning voor intelligente apparaten en AI-aangedreven functies om je hybride vergaderingservaringen te optimaliseren.

Cisco Webex

Met Webex bieden wij een complete telefonieoplossing volledig geïntegreerd binnen Microsoft Teams. Vanuit Microsoft teams kunt u bellen naar vaste nummers of mobiele nummers zoals u gewent bent vanaf uw vaste of mobiele telefoon. Webex is niet alleen te gebruiken met Microsoft teams maar met ruim 140 verschillende apps zoals Microsoft 365, Outlook maar bijvoorbeeld ook Google Calendar. Of het nu eenvoudig bellen, intensief samenwerken, bestanden delen, chatten of videovergaderen is. Webex is voor elke ondernemer de basis voor de digitale werkplek.

Veel klanten maken gebruik van onze belapplicatie IAM. Cisco Webex zal in de toekomst deze applicatie gaan vervangen. 

Vergadertelefoons voor Broadsoft, Teams en Cisco Webex

Meer en meer bedrijven gaan videobellen en zijn op zoek naar de juiste systemen die aansluiten op hun wensen en behoeftes en passen binnen de huidige vergaderruimtes. Overzicht vergadertelefoons.


De Yealink VC210 videobar maakt vergaderen simpel

Yealink heeft een oplossing voor deze bedrijven, de VC210 videobar gecertificeerd voor Microsoft Teams. Het systeem is perfect voor alledaagse vergaderuimtes en stelt bedrijven in staat werknemers optimaal te faciliteren. De plug-and-play opzet van de collaboration bar en bijbehorende speakerphone (CP900) zorgen ervoor dat iedereen eenvoudig kan vergaderen. En dat allemaal voor een betaalbare prijs!