Cloud VoIP telefonie

InBusiness ICT biedt u oplossingen op het gebied van totaalcommunicatie. Oplossingen waar internet, vaste en mobiele telefonie volledig zijn geïntegreerd en combinaties met kantoorsoftware en mobiele applicaties tot de mogelijkheden behoren. Optimale bereikbaarheid en samenwerking zijn essentieel bij modern zakendoen.

IBConnect is de oplossing van InBusiness ICT op basis van het communicatie platvorm broadsoft. De telefonie diensten worden u per maand aangeboden en zijn voortdurend aanpasbaar aan de veranderingen binnen uw bedrijf.


Broadsoft is marktleider op het gebied van communicatie, en heeft een beschikbaarheidsgarantie van 99,9 %. Broadsoft wordt gebruikt door o.a. KPN, Belgacom en Vodafone’.


Geen investering in een telefonie systeem nodig
U hoeft niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale op locatie als u overstapt naar de Cloud VoIP telefonie. De telefooncentralefunctionaliteiten worden direct vanuit het netwerk aangeboden.. Daarnaast bent u altijd verzekerd van de nieuwste functionaliteiten, doordat het platform steeds up-to-date wordt gehouden en beschikt u altijd over de meest recente telefooncentrale in de Cloud en is een servicecontract niet meer noodzakelijk.

Eenvoudig en zorgeloos
Met IBConnect hebt u het gemak van één contract, één factuur, één supportdesk en een volledig geïntegreerde Cloud VoIP oplossing voor vast, mobiel en Internet. Mutaties worden door InBusiness ICT hoofdzakelijk remote uitgevoerd.Flexibel
De behoefte per medewerker kan verschillen. Daarom kunt u gebruikersprofielen zelf samenstellen en diverse gebruikersopties erbij kiezen. Ook kunt u maandelijks nieuwe gebruikers- of groepsopties toevoegen of opzeggen. Op deze manier betaalt u dus alleen voor wat u echt gebruikt.

Keuze onbeperkt bellen
Met IBConnect heeft u de keuze om onbeperkt te gaan bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Ons advies is om één maand af te wachten om eindelijk te kunnen bepalen of afkoop nationaal bellen aantrekkelijk genoeg is.

Abonneer op ons YouTube kanaal en ervaar de mogelijkheden van VoIP telefonie


Uw medewerkers overal in het bedrijf draadloos bereikbaar

De Yealink W80 DECT IP Multi-Cell Systeem bestaat uit basisstations W80B en een DECT Manager W80DM. Een schaalbare en betrouwbare oplossing voor bedrijven van elke omvang en elke vorm. Het systeem ondersteunt tot 100 DECT handsets en 100 gelijktijdige gesprekken. Het Multi Systeem werkt samen met de Yealink W53H, W56H, CP930W en DD telefoons.