Mobiele telefonie

Al sinds 2002 is InBusiness ICT dé onafhankelijke serviceprovider op het gebied van vaste en mobiele telefonie voor ondernemend Emmen en omgeving. We werken samen met de grootste providers van Nederland: KPN, Vodafone en Odido. Hierdoor hebben we alle kennis en expertise in huis om een onafhankelijk advies te geven en weet je dat we altijd de best passende telefonie-oplossing voor jouw organisatie vinden.

Ook de reguliere werkzaamheden waaronder mobiele nummers aanvragen, abonnementen wijzigen, van provider wisselen, het wordt zorgvuldig en vakkundig snel geregeld.

Met de juiste hardware het mobiel werken vormgeven

Wilt u dat uw medewerkers optimaal en met plezier kunnen werken, ook als ze onderweg of op locatie zijn en het buiten kantoortijd is? Zorg dan voor de juiste hardware, software en applicaties binnen uw bedrijfsorganisatie. Er is voldoende keuze in hardware. Apple, Samsung, Xiaomi en Huawei; alle grote telecommerken hebben hun specifieke modellen en kenmerken. Het is afhankelijk van uw wensen en bedrijfsdoelen welk merk en toesteltype het beste bij u past. InBusiness ICT kan u op maat adviseren over alle verschillende hardware.


In onze nieuwe webshop kunt u met uw persoonlijk inlog altijd de nieuwste modellen bekijken en bestellen.


Op elke locatie en tijdstip werken met mobiele hardware

Optimaal mobiel werken hangt nauw samen met het gebruik van goede mobiele hardware. Iedere medewerker wil op elk moment en elke plek over dezelfde informatie en apps beschikken als op kantoor. Dat vraagt om een passend telecombeleid, zodat uw medewerkers zonder problemen op elke locatie kunnen werken. U dient daarbij een keuze te maken voor Bring Your Own Device of Choose Your Own Device. In het eerste geval mogen uw medewerkers op hun eigen smartphones en tablets zakelijk mobiel werken. Dit vergroot uw flexibiliteit. In het tweede geval selecteert u vooraf één of meerdere mobiele toestellen, waar uw medewerkers uit kunnen kiezen. Hierdoor heeft u meer controle en overzicht.