Vaste telefonie

Telefonie is niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. We willen overal en altijd optimaal bereikbaar zijn, het liefst tegen de laagst mogelijke kosten. Er zijn vele manieren om dit te realiseren. Welke oplossingen het meest geschikt zijn voor jouw organisatie, is afhankelijk van diverse factoren. InBusiness ICT helpt je hierbij, zet alles voor je op een rij en samen komen we tot de beste telefonie-oplossingen.

Bereikbaarheid is cruciaal daarom moet je bedrijfstelefonie gewoon werken. Altijd. Als je dan toch onverhoopt een storing of probleem hebt, dan staan de service monteurs van InBusiness ICT voor je klaar om je zo snel mogelijk de best mogelijke oplossing te bieden.


De voordelen van InBusiness ICT

1- Alle kennis en ervaring beschikbaar
2- Oplossingen voor vast, mobiel en vast – mobiel integratie
3- Kennis van Cloud VoIP communicatie
4- Breed assortiment telefoons en abonnementen (mobiel)
5- Snel professioneel support


Vast, mobiel of geïntegreerd

Bellen kan op vele manieren. Vast, mobiel, geïntegreerd, VoIP, cloud; de mogelijkheden zijn echt eindeloos. Vaste telefonie was lange tijd de standaard, maar dat is het niet meer per definitie. En met de komst van de cloud telefonie is ook investeren in een eigen centrale en hardware niet meer noodzakelijk. Telefonie kun je nu immers als flexibele en schaalbare dienst afnemen. Dat is minimaal net zo goed en het biedt veel meer functionaliteit, vaak tegen lagere kosten.