Microsoft Teams

Met Microsoft Teams nodig je iedereen uit waarmee je werkt om te chatten, te vergaderen, te bellen en samen te werken, allemaal op één plek, waar je ook bent. Chat vanaf elke locatie deel je mening, stuur GIF’s, stickers en emoji’s in een groeps-chat of in één-op-één berichten. Werk samen en zoek nooit meer verwoed naar bestanden. Je kunt Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden samen realtime bekijken, delen en bewerken.

Microsoft Business Voice en Phone System

Maakt van Microsoft Teams een volwaardige telefooncentrale met functies zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, keuzemenu’s, wachtrij muziek en Audio Conferencing waarmee medewerkers eenvoudig kunnen inbellen voor een Teams Meeting. Business Voice is beschikbaar als add on op Microsoft 365 Business en Enterprise. Medewerkers beschikken zo over een geïntegreerde werkplek zowel op kantoor als onderweg waarbij zelfs de mobiele telefoon gebruikt kan worden. Overzicht Microsoft Teams bureautelefoons.

Microsoft Phone System 

Microsoft Phone system is gelijk aan Business Voice echter zonder Audio Conferencing. De oplossing is beschikbaar als add on op Microsoft 365 F1, E3 of Office 365 – E1, E3 en is goedkoper dan Business Voice maar doordat deze alleen met duurdere Microsoft 365/Office 365 licenties te gebruiken is kom je in totaal qua prijs hoger uit.

Meer en meer bedrijven gaan videobellen via Teams en zijn op zoek naar de juiste systemen die aansluiten op hun wensen en behoeftes en passen binnen de huidige vergaderruimtes. Overzicht vergadertelefoons.


De Yealink VC210 videobar maakt vergaderen simpel

Yealink heeft een oplossing voor deze bedrijven, de VC210 videobar gecertificeerd voor Microsoft Teams. Het systeem is perfect voor alledaagse vergaderuimtes en stelt bedrijven in staat werknemers optimaal te faciliteren. De plug-and-play opzet van de collaboration bar en bijbehorende speakerphone (CP900) zorgen ervoor dat iedereen eenvoudig kan vergaderen. En dat allemaal voor een betaalbare prijs!