Dit is waarom we zoveel vertrouwen hebben in 2021

Terug naar overzicht

Mag jij ook in je handen klappen als je terugkijkt op het jaar 2020? Met een kleine driehonderd klanten bevinden wij ons in die bevoorrechte positie. We zijn ontzettend blij dat we het bijzondere afgelopen jaar met een positief resultaat hebben afgesloten. Een groot aantal ondernemers schakelde ons in omdat ze werknemers flexibel thuis wilde laten werken.

Daar hebben we ze in december voor bedankt. Meer dan ooit waren ondernemers en hun werknemers in 2020 op zichzelf aangewezen en werd van hen verwacht dat ze telefonisch bereikbaar waren vanachter de keukentafel. Wij brachten het telefoonverkeer naar de thuisadressen. Die behoefte is er nu nog steeds. In de afgelopen tien maanden bestond veel variatie in wat wel en niet mocht op basis van de corona-maatregelen. Er waren bedrijven die hun werktijden aanpasten en bij sommige bedrijven werd helemaal niet meer op de zaak gewerkt.

Anticiperen

Dit had invloed op de bezettingsgraad van de kantoren. Daarom voegden we voor jullie nieuwe functionaliteiten toe zodat alle medewerkers op specifieke momenten bereikbaar waren. Het bedrijf met een call center omgeving bijvoorbeeld, kon mensen vanuit huis oproepen laten aannemen. De werknemer die even niet gebeld kon worden, moest uit kunnen loggen zonder dat klanten daar iets van merkten. Je wilt niet dat klanten bellen en hun telefoontje onbeantwoord blijft. De communicatie-omgeving van onze klanten hebben we zo professioneel en gestructureerd mogelijk ingericht.

2,5 dag attenties rondbrengen

Het jaar draaide om verandering en acceptatie. We keken naar wat we elkaar wél konden bieden. Aan het einde van het jaar wilden we onze klanten laten zien dat we hen waarderen. Daarom heb ik 2,5 dag rondgereden om persoonlijke attenties te overhandigen, als blijk van waardering. Van Emmen tot Groningen en weer terug.

Mini-Picasso’s

Kleine kunstwerkjes deelden we uit, gemaakt van chocolade. Mini-Picasso’s met een gewicht van 8 gram per stuk. We realiseren ons dat vragen soms heel acuut kunnen ontstaan. Gelukkig gaan aanvragen bij ons over weinig schijven. We weten wie onze klanten zijn en laten hen zien waar we mee bezig zijn. Dat doen we door telkens van ons te laten horen. Successen delen we samen.

We kijken terug op een succesvol 2020. Laten we nu vooral vooruitkijken met elkaar. Heb je wensen voor jouw bedrijf als het gaat om vaste en mobiele telefonie en ICT-diensten? Laat ons weten en we zorgen voor een veilige toegang voor medewerkers tot diverse applicaties.