Werkplek Security

Alles onder controle met Censornet Werkplek Security
In deze tijd is alleen een centrale firewall op de zaak niet meer voldoende om je data te beschermen. Dit omdat medewerkers op allerlei locaties werken waar toegang tot het internet geen onderdeel uitmaakt van het bedrijfsnetwerk. Deze internetverbinding is hoogstwaarschijnlijk niet of nauwelijks beveiligd.

Censornet is een cybersecurity oplossing bedoelt voor je endpoint. Dit kan zijn een laptop, desktop of tablet. Deze oplossing beschermt middels filtering jouw apparaat tegen o.a. ransomware en phishing. Medewerkers blijven scherp dankzij de trainingen en phishing testen van Censornet.

Zelf de touwtjes in handen. Of niet
Jij bepaalt welke applicaties, websites of acties je wilt blokkeren. Misschien is het niet de bedoeling dat er op vrijdagmiddag nieuwe bestanden in de cloud geplaatst worden. Of mogen medewerkers tijdens werktijd Facebook niet openen. Dat stel je eenvoudig in: jij maakt de regels. Geen specifieke voorkeuren? Laat je ontzorgen door Censornet. Het platform houdt 24/7 het verkeer via mail, web of cloud applicaties in de gaten. En beschermt je meteen wanneer er een dreiging of verdacht gedrag is gespot. En met de automatische risico rapportages weet jij precies waar nog extra aandacht nodig is.

Geen onnodig risico als MKB’er
Maar liefst 2 op de 3 cyberaanvallen is gericht op het MKB. Dat komt omdat MKB’ers relatief eenvoudig te hacken zijn. En meer medewerkers betekenen ook meer gebruikers in jouw netwerk die op een verkeerde link kunnen klikken. Vaak met kostbare gevolgen. Denk aan datalekken van gevoelige klant- of bedrijfsgegevens. Of een ransomware aanval waarbij jouw data op slot wordt gezet. Zorg daarom dat jouw bedrijf bewapend is tegen cyberaanvallen. Zo houd je digitale indringers buiten de deur. Met Censornet ben je beveiligd tegen alles van phishing tot ransomware, malware en andere cybercriminaliteit.


Cybersecurity
Combineer e-mail, web en cloud security om al jouw apparaten en data te beschermen tegen online dreigingen of ongewenste handelingen.

Awareness
Train medewerkers en spot direct waar de grootste risico’s liggen in jouw bedrijf. Automatische rapportages houden je op de hoogte van verdachte handelingen en veiligheidsrisico’s.

Digitale waakhond
Censornet checkt jouw apparaten en cloud applicaties 24/7 op beveiligingsproblemen én verdacht gedrag van gebruikers. Zo ben je altijd direct op de hoogte als er iets niet in de haak is.