De voordelen van werken met Windows 365 Cloud PC

Terug naar overzicht

Efficiënt werken zodat je optimaal resultaat kunt boeken. Dat is van veel bedrijven één van de bedrijfsdoelstellingen. Om aan deze wens te kunnen voldoen moet je je bedrijf zo inrichten dat je de focus hebt voor je core business en alle ondersteunde diensten zo goed mogelijk inrichten. Windows 365 Cloud PC  is voor veel bedrijven een mooie optie om op een simpele manier een virtuele werkplek te realiseren en bij te dragen aan een verhoging van de efficiency.

Windows 365 Cloud PC

Windows van Microsoft heeft met de Windows 365 Cloud PC een toegankelijke cloudoplossing gepresenteerd. Hoe werkt dat? Deze VDI Single solution maakt het mogelijk om op een veilige manier hybride te werken. Dat geldt voor elk bedrijf, klein en groot. Wil je je bedrijf laten groeien? Dankzij Windows 365 verklein je eventuele risico’s (doordat informatie niet op een apparaat wordt opgeslagen maar online).

Werken in de cloud met Windows, hoe gebruik je het?

Je team laten werken met Windows 365 zorgt ervoor dat elke werknemer, op elke locatie en vanaf elk device kan inloggen. Iedereen heeft toegang tot alle documenten wat ervoor zorgt dat er efficiënt gewerkt kan worden. Zowel op kantoor als thuis. Elke gebruiker dient hiervoor een Windows 365 Cloud PC licentie af nemen bij Microsoft. Als bedrijf kun je kiezen uit verschillende pakketten die elk hun eigen grootte van processor, geheugen en opslag hebben. InBusiness ICT biedt deze volledig cloud-based oplossing aan en richt het volledig voor je in. Deze ICT dienst zorgt voor een verbetering van de dienstverlening aan jouw klanten.

De voordelen van Windows 365 Cloud PC

Windows 365 Cloud PC implementeren binnen jouw bedrijf of organisatie levert een aantal voordelen op:

  • Automatische updates op regelmatige basis (dus altijd up-to-date)
  • Geen kosten voor aanschaf en configuratie van een server
  • Eenvoudig op- en afschalen van het aantal gebruikers
  • Bevordert goede samenwerking (intern en daarmee ook extern)
  • Altijd en overal toegankelijk
  • Werken vanuit de cloud is een veilige manier van werken
  • Efficiënt werken en vergaderen
  • Eenvoudige oplossing voor hybride werken (deze dienst is minder complex dan eerdere diensten waardoor het een heel toegankelijke oplossing is)
  • Geen problemen door werken met meerdere versies van bestanden (dankzij werken vanuit centraal punt)
  • Als gebruiker van Windows 365 Cloud PC heb je geen IT-expertise nodig; het is een heel toegankelijke dienst voor iedere werknemer

Werken met Windows 365 Cloud PC is een nieuwe nieuwe manier van werken en zal op steeds grotere schaal plaatsvinden. Het is efficiënt en hierdoor kostenbesparend. Een aantrekkelijke reden voor elke onderneming om de afweging te maken een ICT dienst als deze in te zetten. Werken vanaf huis? Toegang tot elk programma, bestand en elke app… Net als op kantoor.

Optimalisatie van je interne bedrijfsprocessen? Start met werken in de cloud met Windows 365!