RMM werkplekbeheer: IT-infrastructuur wordt veilig en effectief, op afstand, door ons beheerd

Terug naar overzicht

RMM staat voor Remote Monitoring & Management en dat betekent niets meer dan gebruik maken van IT-software voor beheer op afstand. Nu de traditionele manier van werken, op kantoor, steeds meer verschuift naar werken op locatie, thuis of op een flexplek is het beheer van je werkplek een essentieel onderdeel van de totale bedrijfsinrichting. De IT-infrastructuur wordt veilig en effectief beheerd.

Wat doet RMM werkplekbeheer voor jouw bedrijf?

RMM werkplekbeheer zorgt voor een optimaal beheer en beveiliging. Upgrades, back-ups en onderhoud wordt automatisch gedaan; daar hoef je je geen zorgen om te maken. Je werkt in een veilige omgeving die altijd up-to-date is. Je krijgt meer en beter inzicht in je IT-netwerk en het wordt veilig en effectief beheert. Gebruik je RMM? Dan wordt proactief gereageerd en wordt actie ondernomen als dat nodig is; daar heb je zelf geen omkijken naar.

Veel van onze klanten maken gebruik van RMM zodat wij, op elk gewenst moment, de computer kunnen overnemen. Dat scheelt tijd en daarmee geld. Ook kunnen we op deze manier proactief werken omdat we op tijd signaleren als een systeem niet langer optimaal werkt. Onze ICT’ers kunnen vanaf ons kantoor een eventueel probleem oplossen op de externe computer van de klant. Is de server down of ben je niet bereikbaar? Het wordt direct voor je opgelost. De kans hierop is vele malen kleiner dan als je geen gebruik maakt van RMM; het systeem is namelijk proactief en draait altijd op de laatste updates.

Voordelen RMM werkplekbeheer

Bewaking, monitoring en beheer volledig op afstand zonder dat je dat zelf in de gaten hebt. Alles op gebied blijft dankzij RMM probleemloos draaien. De inzet van RMM werkplekbeheer levert de volgende voordelen op:

  • Je hoeft geen afspraak met een ICT’er te maken en zelf aanwezig te zijn op moment van probleem oplossen; dat wordt op afstand gedaan
  • Geen virus op je computers of een computer die crasht
  • Veilige en goede gebruikerservaring
  • Routinehandelingen worden geautomatiseerd
  • Veilige manier van werken dankzij de automatisering (veilige overdracht van gegevens zowel zakelijk als privé)
  • Dankzij proactieve manier van werken worden mogelijke problemen voorkomen
  • Continue, non-stop, monitoring van lopende systemen. Eventuele problemen worden in een vroeg stadium ontdekt en kunnen vaak op afstand worden opgelost
  • Ondanks continue monitoring is privacy van de gegevens gewaarborgd; er is alleen toegang tot gegevens die nodig zijn om alle systemen te laten draaien
  • Elke maand dezelfde maandlasten dus transparant

Heb je een probleem op ICT-gebied? Geen probleem, als jij gebruik maakt van RMM, dan lossen wij op afstand alles voor je op. Sterke RMM oplossingen voor 24/7 beheer op afstand!