Meegaan met continue ontwikkeling van telefonie en ICT

Terug naar overzicht

Klant van het eerste uur: Manter International B.V. Zij werden klant om mee te kunnen gaan met de continue verandering van telefonie en ICT. Om de bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk te laten verlopen is het van groot belang dat de ICT omgeving continu up-to-date is. Nieuwe ontwikkelingen worden doorgevoerd zodat de digitalisering gewaarborgd is.

Goede communicatie

“Wij hopen deze goede samenwerking met InBusiness ICT door te zetten en we maken ons hard voor het steeds moderner inrichten van de ICT-diensten” zegt Herman Wehkamp van Manter International B.V. De goede communicatie tussen beide bedrijven, de lijnen zijn kort, zorgt ervoor dat er altijd wordt gekeken naar nieuwe mogelijkheden. Welke ontwikkeling op gebied van telefonie of ICT is interessant voor deze klant die weeg- en verpakkingsmachines voor verse aardappelen, groentes en fruit ontwikkeld? Deze vraag staat centraal in de dienstverlening. Manter International B.V. kan de focus houden op de eigen bedrijfsvoering.

Flexibele mobiele abonnementen

Flexibele abonnementen zorgen ervoor dat de werknemers van Manter International B.V., meer dan 100 op dit moment, over de hele wereld een goede verbinding met elkaar hebben en dat ze hier niet de hoofdprijs voor moeten betalen. Als klant geef je je wensen aan en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk gerealiseerd worden. Een flexibel abonnement geeft ruimte en mogelijkheden. Op dit moment zijn 20-30 mobiele abonnementen actief tegen verschillende prijzen (afhankelijk van het soort abonnement).

Internet bellen

Bellen via internet is hetzelfde als VoIP; dat staat voor Voice Over IP en betekent dat de telefonie over een computernetwerk verloopt. Eén van de voordelen hiervan is dat je niet altijd een vaste telefoonaansluiting nodig hebt. Daarnaast ben je altijd goed bereikbaar, zijn de laatste functionaliteiten doorgevoerd en zijn alle systemen geïntegreerd. Efficiënt bellen en gebeld worden zijn ook kenmerken van VoIP. Manter International B.V. maakt al sinds 2002 gebruik van internet bellen via Skype en kon dus al snel gebruik maken van internet bellen.

Soepele verbinding VoIP Hipper en T-Mobile

Hoe goed een proces ook verloopt er blijven altijd wensen over. Zo hoopt Manter International B.V. dat op gebied van ICT nog een verbetering wordt doorgevoerd tussen de VoIP Hipper en T-Mobile. Doordat deze op dit moment nog apart van elkaar zijn worden soms nog kleine foutjes weergegeven in de systemen. Het zou fijn zijn als dit soepeler gaat worden.

Meegaan met continue verandering van telefonie en ICT zorgt voor optimalisatie van je bedrijfsvoering.