Microsoft Teams

Steeds meer Mkb’ers gebruiken Microsoft Teams om online te vergaderen, te chatten, bestanden te delen en om samen te werken in bestanden. Daar bovenop is Teams te koppelen aan de telefooncentrale. Hiermee belt de medewerker en is de medewerker bereikbaar in Teams voor gesprekken van en naar vaste- en mobiele nummers van collega’s en relaties.

Met Teams Softphone is de belstatus, aanwezigheid of in vergadering van de medewerker altijd zichtbaar. Kortom Teams is dé centrale applicatie om te communiceren. Je hoeft geen plug-in of andere software te installeren. Alle slimmigheid blijft beschikbaar en beheersbaar in de vertrouwde Cisco Broadsoft telefooncentrale in combinatie met Microsoft Teams.

Microsoft Teams Ruimten Pro

Deze uitgebreide verbeterde vergaderingservaringen in ruimten is ontworpen om optimale hybride vergaderingen en een volledige verzameling mogelijkheden voor apparaatbeheer op schaal te bieden in één geweldige prijs. Pas vergaderruimten aan in vele formaten en behoeften en gebruik inclusieve video-indelingen. Ondersteuning voor intelligente apparaten en AI-aangedreven functies om je hybride vergaderingservaringen te optimaliseren.

Vergadertelefoons voor Broadsoft en Microsoft Teams

Meer en meer bedrijven gaan videobellen en zijn op zoek naar de juiste systemen die aansluiten op hun wensen en behoeftes en passen binnen de huidige vergaderruimtes. Overzicht vergadertelefoons.


De Yealink VC210 videobar maakt vergaderen simpel

Yealink heeft een oplossing voor deze bedrijven, de VC210 videobar gecertificeerd voor Microsoft Teams. Het systeem is perfect voor alledaagse vergaderuimtes en stelt bedrijven in staat werknemers optimaal te faciliteren. De plug-and-play opzet van de collaboration bar en bijbehorende speakerphone (CP900) zorgen ervoor dat iedereen eenvoudig kan vergaderen. En dat allemaal voor een betaalbare prijs!