Zo voorkom je dataverlies en minimaliseer je downtime

Terug naar overzicht

Heb je het over veilig stellen van gegevens, dan heeft een bedrijf meer nodig dan een maandelijkse snelle back up. Gegevens en systemen moeten moeiteloos en eenvoudig beschermd zijn.

Falende apparatuur, ransomware en menselijke fouten kunnen de dagelijkse processen op de werkvloer flink verstoren.

We hebben een oplossing voor bedrijfscontinuïteit, het voorkomen van gegevensverlies en het minimaliseren van downtime. Die oplossing heet SIRIS.

Gegevens beschermen

De oplossing van SIRIS geeft gemoedsrust: je data is veilig. Enkele bestanden verliezen is al geen prettig vooruitzicht, maar een systeemcrash of een site brede ramp zijn nog veel ongunstiger. Het platform SIRIS heeft hersteltools zodat iedereen snel weer doet waar hij of zij mee bezig was. Pas als volledig herstel is gerealiseerd, laten wij jullie weer met rust.

Herstel

Vanuit één dashboard beheren we alle herstelopties voor ieder scenario. Dat zorgt voor minimale downtime. De server waarop jullie bestanden bewaard blijven kan nog zo betrouwbaar zijn, elektronische componenten van deze server kunnen defect raken. Zodra een geheugen stuk is, moet je data ergens anders vandaan halen. Je wilt niet dat daar een gedeelte van ontbreekt. Staat de back up in de cloud, dan is de snelheid van de verbinding ineens heel belangrijk. Die bepaalt hoe snel jullie weer beschikken over de data. Daar gaan soms dagen overheen. SIRIS zorgt voor een lokale back up waar je bij problemen direct naar kunt overstappen. Gegevens hoeven niet uit de cloud te worden getrokken.

Klok terugdraaien

Zijn jullie slachtoffer geworden van ransomware? Met SIRIS draaien we de klok spreekwoordelijk terug naar een momentopname die is gemaakt vóórdat de aanval plaatsvond. Alle back-ups worden namelijk gescand op ransomware en aangepast zodat ze direct beschikbaar zijn na herstel.

Bescherm jezelf goed tegen ransomware bedreigingen, voordat ze invloed hebben op jouw bedrijf. Je hebt fysieke, virtuele en software opties met een groot aantal opslagmogelijkheden. Iedere vijf minuten is er een geplande back up en word jouw back up getest, gescand en lokaal opgeslagen.

Onze klanten hebben op de lokale SIRIS hardware en op de oplossing drie jaar garantie. Denk jij dat onze oplossing bij jouw bedrijf past? Stuur ons een bericht en we lichten je de mogelijkheden toe.