Microsoft Security

Terug naar overzicht

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig te maken met AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming. De AVG-regels dwingen je om goed na te denken over hoe je als organisatie persoonsgegevens verwerkt en beschermt. Deze verantwoordingsplicht houdt in dat je moet kunnen aantonen dat alle gegevens die je verwerkt aan de regels van de AVG voldoen. Wat is nu dé beste toepassing om toch de beveiliging te garanderen?

Microsoft Security beschermt doormiddel van geïntegreerde beveiligingsoplossingen de toegang tot én van gegevens. Dit betekent ook dat het gebruik van beveiliging software niet altijd meer nodig is.

Lees hieronder in het kort meer over de vele mogelijkheden:

Microsoft 365 Advanced Threat Protection
ATP helpt organisaties te beschermen tegen kwaadwillende aanvallen en malware door onder andere het scannen van webadressen in e-mailadressen en Office-documenten. Daarnaast identificeert en blokkeert ATP schadelijke bestanden.  

Office-berichtversleuteling 
Bepaal zelf wie toegang heeft tot de gegevens in je verzonden e-mailbericht en wat ze ermee kunnen doen. Door versleuteling van e-mailberichten kun je toestaan ​wie de bestanden kan bekijken, bewerken, afdrukken en doorsturen.

Azure Information Protection
AIP is een beveiligingsoplossing in de Cloud die organisaties helpt gegevens, documenten en e-mails te rangschikken. AIP zal de gerangschikte elementen vervolgens labelen en beschermen op basis van gevoeligheid.

Data Loss Prevention
Het DLP-beleid geeft je organisatie bescherming tegen het onbedoeld lekken van gevoelige informatie zoals bankgegevens, Burgerservicenummers of gezondheidsrapporten.

Conditional Acces
Door het toepassen van geavanceerde Azure MFA-mogelijkheden heeft de eigenaar van het account extra zekerheid dat het account daadwerkelijk alleen door hem of haar wordt gebruikt en door niemand anders.

Intune
Intune beheert je mobiele apparaten en apps vanuit de Cloud. Het maakt beveiliging mogelijk op het apparaat en zorgt ervoor dat deze is ingeschakeld en geconfigureerd. Bedrijfsgegevens op alle werknemersapparatuur worden beschermt.

Windows Defender ATP
Windows Defender ATP scant je werkplek en mobiele apparaten op verdachte situaties en reageert direct op bedreigingen. Windows Defender ATP isoleert na detectie gelijk de werkplekken, blokkeert de belangrijke bronnen en herstelt de werkplek.