Een goede zakelijke relatie

Terug naar overzicht

Afgelopen week heeft iedereen weer mogen stemmen. Heb je ook gestemd op de gemeentelijke partij die bij jouw voorkeuren past? Kies dan nu ook een zakelijke ICT partner die bijdraagt aan de wensen en voorkeuren van jouw organisatie.

Waarom InBusiness-ICT
Wij weten allemaal dat organisaties de afgelopen jaren steeds afhankelijker zijn geworden van ICT. Dat vraagt om een gedegen en betrouwbare MSP-partner. Een partner die je ontzorgt, altijd mee denkt, minimaal één stap verder denkt én je de weg wijst naar de beste oplossingen.

Wij streven naar het opbouwen van een goede relatie met onze klant. Dit doen we door veel persoonlijk contact en houden onze klanten up-to-date. De wereld binnen de ICT ontwikkeld snel, daarom leggen wij verbeterde zaken aan onze klanten voor en checken wij regelmatig of onze klanten nog tevreden zijn over de producten en diensten.

Waarvoor kun je bij ons terecht
InBusiness-ICT biedt een totaaloplossing voor de werkplek en zorgt ervoor dat mensen en middelen zowel op als buiten kantoor altijd met elkaar in verbinding staan.

In grote lijnen onze kernactiviteiten:
– On-Premise & VoIP telefonie
– Mobiele telefonie
– Internetverbindingen
– Microsoft 365 werkplekken
– Remote en Back-Up services
– Security
– Routing en Switching
– Wi-Fi Netwerken

Actie bij ongewenste situatie
Tegenwoordig gaat bijna alles online en het uitvallen van systeem kan al grote invloed hebben op je organisatie. De kans op storingen wordt met de technologieën van tegenwoordig steeds kleiner. Wanneer er nog wel een storing plaats vindt kunnen wij dit in vele gevallen op afstand met Remote Control oplossen. Zo kun je binnen no time weer verder met je werkzaamheden.