6 redenen waarom Microsoft 365 zakendoen makkelijker maakt

Terug naar overzicht

Hoe haal je het beste uit je medewerkers en bereik je je organisatiedoelen? Met goede ondersteuning achter de schermen lukt dat en de juiste software is daarbij een must. Zes redenen waarom bedrijven al zijn overgestapt op Microsoft 365, én blij zijn.

1. Ze kunnen nu overal werken, op elk apparaat

Je e-mailberichten, agenda’s en contactgegevens zijn op al je apparaten gesynchroniseerd. Door alleen maar in te loggen open je je programma’s en bestanden op elk apparaat, van Windows desktop tot Apple laptop, smartphone of tablet. Hierdoor werk je overal en heb je alles bij de hand.

2. Ze besparen op beheer, onderhoud en opslag

De opslag van je documenten gebeurt online, je hebt dus zelf geen servers meer die onderhouden moeten worden. Het beheer gebeurt op afstand door je partner, je hebt altijd de up-to-date software en hebt daar een maandelijks abonnement voor: geen verrassingen.

3. Ze werken makkelijker samen

In een team -met teamleden van zowel binnen- als buiten de organisatie- in hetzelfde document of aan hetzelfde project werken kan makkelijk en overzichtelijk. Op kantoor, maar ook op afstand. Communiceren doe je soepel via het programma Teams waarin je ook gezamenlijk projecten en bestanden kan beheren en aanpassen.

4. Ze zijn verzekerd van veiligheid

Door voor bepaalde vertrouwelijke bestanden of programma’s in te stellen dat ze niet of beperkt gedeeld mogen worden, houden bedrijven grip op gevoelige bedrijfsdata of klantgegevens. Verliest iemand een telefoon of computer met vertrouwelijke data, dan kunnen ze deze van afstand wissen.

5. Ze mailen makkelijker en veiliger

Dat verslag met al die foto’s mailen? Geen probleem, grote bestanden zijn zo te versturen met Outlook. Datzelfde verslag in de mailbox bewaren kan ook met 100 GB opslagruimte. Outlook is ook zo slim dat het phishing en malware-mails herkent en ervoor zorgt dat deze niet geopend kunnen worden: een mailprogramma dat je bedrijf beschermt.

6. Ze werken (veilig) en zijn bij de tijd

Door automatische software-updates heb je altijd de meeste recente versies van programma’s om mee te werken. Ook de beveiligingsupdates gebeuren automatisch, zodat je bedrijf IT-technisch altijd het beste beschermd is.

Ben je klaar om over te stappen of te starten met Microsoft 365, zodat je van jouw team een geoliede machine maakt of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op per mail (verkoop@inbusiness-ict.nl) of telefonisch via 0591-646122.