Online samenwerken met andere bedrijven en partners

Terug naar overzicht

Verschillende e-mailadressen, bestanden met allerlei linkjes per mail versturen en eindeloos zoeken naar waar die informatie over dat ene project nou ook alweer stond. Herkenbaar? Maak hier dan nu een einde aan.

Samenwerken met externe partijen

Als organisatie werk je vast regelmatig samen met verschillende externe partijen. De informatie binnen zo’n samenwerking gaat in e-mails en losse bestanden heen en weer. Dat kan behoorlijk wat frustratie oproepen: bestanden die kwijtraken of in verschillende versies rondgaan, onvindbare e-mails en veel onnodig contact om één vergadering te plannen. Herkenbaar?

Als je gebruik maakt van Microsoft Teams is dit probleem verleden tijd. In deze online samenwerkingsomgeving kun je alles rondom een project of klant opslaan, bewerken, terugvinden en plannen. Je kunt teamleden van binnen, maar ook buiten je organisatie toevoegen en samenwerken aan documenten, online vergaderen, notulen delen, eenvoudig met elkaar een nieuwe afspraak inplannen en alles op een centrale plek verzamelen. Kortom, Microsoft Teams scheelt je een hoop tijd, fouten en frustratie. Samenwerken wordt echt leuk.

Hoe werkt het?

Het grote voordeel van Microsoft Teams, is dat niet iedereen een Teams account moet hebben. Als je als organisatie gebruik maakt van Office 365, is Teams hierin geïntegreerd. Jij als onderdeel van de organisatie, kan zelf mensen toevoegen aan het programma. Ook mensen met een Gmail of Hotmail account kunnen gratis gebruik maken van de chatfunctie. Hierin kun je bestandjes opzetten. Wil je bijvoorbeeld als bedrijf een persbericht maken? Dan moet daar feedback van verschillende collega’s van komen en vervolgens moet het bedrijf dat het persbericht schrijft weer die feedback verwerken. Dit kan allemaal eenvoudig in een kanaal binnen Teams.

Waarom?

Teams is de oplossing voor bedrijven die efficiënter, eenvoudiger en gemakkelijker willen werken. Een centrale omgeving, waarin een zoekfunctie zit en je eenvoudig alle benodigde informatie opzoekt. Wil je weten of het iets voor jouw organisatie is of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op per mail (verkoop@inbusiness-ict.nl) of telefonisch via 0591-646122.