Terug naar kantoor, InBusiness-ICT helpt!

Terug naar overzicht

We stellen onszelf, Huub, Johan, Rene, Dennis en Angela, en InBusiness-ICT graag aan je voor. Misschien ken je ons al omdat je klant bent. Dan zijn de gezichten op de teamfoto niet nieuw voor je. Ken je ons nog niet? Daar brengen we snel verandering in. InBusiness-ICT uit Emmen is een bedrijf dat bestaat uit een enthousiast team van vijf man. Wij bieden elke ondernemer een compleet pakket als het gaat om het volledig inrichten van een werkplek.

Wat kunnen we voor je regelen? Vast en mobiel bellen, ICT diensten, wifinetwerken en internetverbindingen. Maar ook pc’s en beeldschermen en televisie en narrowcasting. Ons hechte team van vijf zorgt er elke dag opnieuw voor dat elke klant optimaal zijn of haar werk kan doen. Wij zorgen dat jouw uitdaging wordt omgezet naar een goed werkende oplossing.

Kennis van zaken Een werkplek inrichten doe je niet elke dag dus dit laat je graag over aan ervaren mensen met kennis van zaken. Je hebt namelijk meer nodig dan alleen een werkende telefoon en laptop. InBusiness-ICT is een onafhankelijke serviceprovider op het gebied van mobiele en vaste telefonie. Wij werken samen met de grootste providers en kunnen elke klant de best passende oplossing op telefoniegebied bieden. Maar het moderne zakendoen vraagt meer. Wij bieden daarom elke organisatie een totaaloplossing voor alle communicatie. Denk aan internet, vaste en mobiele telefonie in combinatie met kantoorsoftware en applicaties. Alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je altijd optimaal bereikbaar bent.

Werkplek thuis of op kantoor Je werkplek op kantoor was vast goed ingericht. Toen kregen we in Nederland te maken met het coronavirus en de lockdowns; het land ging op slot en de deur naar kantoor ook. Je werkplek verplaatste van kantoor naar huis. Dat was schakelen. Voor de ene organisatie meer dan voor de ander. Als thuiswerken al tot de mogelijkheden behoorde was de overstap niet zo groot. Thuiswerken, en dat vijf dagen in de week, bleek toch een uitdaging en niet alleen op het vlak van een goede werkplek. Het samenwerken met collega’s kon vaak niet meer fysiek, alleen digitaal.

‘Terug naar normaal’ We gaan steeds meer naar ‘terug naar normaal’. Een begrip dat ruim anderhalf jaar geleden een term was zonder echte betekenis. Nu weten we beter. We hebben de tijd voor en na corona. Al zijn we nog niet helemaal af van het COVID-19 virus, de eerste stappen zijn gezet naar een samenleving waarin we op kantoor werken in plaats van massaal thuis. Hoe richt je de werkplekken in als het hele team weer aanwezig is op kantoor? Wij helpen je graag bij de overgang van werkplek thuis naar werkplek kantoor. Wij richten het zo voor je in dat jouw team direct aan de slag kan; alles staat klaar en niet onbelangrijk, alles werkt. En als er toch een (technisch) probleem ontstaat komen wij direct naar je toe om het op te lossen.