SaaS Protection voor Microsoft 365 biedt cloudbescherming

Terug naar overzicht

Niets belangrijker dan een goede, nee optimale bescherming van je gegevens. Hoe worden de gegevens in jouw onderneming beschermd? Door de digitale manier van werken moeten jouw werknemers toegang hebben tot alle gegevens in de cloud. Anders kunnen zij hun werk niet goed uitvoeren. Helaas komt het in de praktijk vaak voor dat er onvoldoende cloudbescherming is. En dat wil je voorkomen. Hoe doe je dat? Lees wat SaaS Protection voor Microsoft 365, naast SaaS back-up, voor je kan betekenen.

SaaS Protection voor bescherming cloudgegevens

SaaS (Software as a Service) Protection, van Datto, is het systeem dat optimale cloudbescherming biedt. Wij bieden, als MSP, dit aan aan onze klanten zodat hun gegevens beschermd zijn. Op continue basis wordt Microsoft 365 gescand op mogelijke cyberaanvallen, dankzij dit proactieve systeem. Maar dat is niet het enige. Het maken van back-ups wordt drie keer per dag gedaan. Worden eventuele problemen of fouten gesignaleerd? Dan kunnen deze snel en zonder overlast worden opgelost.

Voordelen van SaaS Protection

Gebruik maken van SaaS Protection heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat het optimale cloudbescherming biedt. Maar er zijn meer voordelen:

  • Mogelijke cyberaanvallen worden proactief opgespoord
  • Drie keer per dag wordt automatisch een back-up van alle gegevens gemaakt
  • Eventuele problemen of mogelijke storingen worden snel opgelost, hersteld of verholpen
  • Als gebruiker maak je altijd gebruik van de meest actuele versie, dus geen verouderde systemen met de daarbij behorende problemen
  • Dankzij deze cloud-to-cloud oplossing is geen investering in dure software nodig

Waarom meerlaagse cloudbeveiliging?

Als MSP, Managed Service Provider, willen wij onze klanten een oplossing bieden die volledig geïntegreerd is en die ervoor zorgt dat mogelijke cyberaanvallen worden gezien, opgespoord en aangepakt en dat van alle applicaties in de cloud een back-up wordt gemaakt. Alleen op deze manier kan een bedrijf optimaal en volledig worden beschermd tegen het verlies van kostbare en vertrouwelijke gegevens dankzij een meerlaagse cloudbeveiliging. Microsoft 365 blijft op deze manier volledig up and running, ook als aan de achterkant problemen worden ontdekt. Deze worden zonder dat de klant er last van heeft opgelost en hersteld. Dankzij SaaS Protection kunnen wij een optimale dienstverlening aan onze klanten bieden. Want SaaS Protection kan op maat worden ingesteld zodat elke klant op de juiste manier wordt bediend.

Optimale bescherming tegen cyberaanvallen en gegevensverlies door slechte back-upsystemen dankzij SaaS Protection voor Microsoft 365.