Wereld Back-up Dag. Maak jij al gebruik van een back-up? 

Terug naar overzicht

31 maart is het Wereld Back-up Dag. Maak jij al gebruik van een back-up?

Nu steeds meer bedrijven voor de uitvoering van hun dagelijkse activiteiten op Microsoft 365 vertrouwen, is er een behoefte aan een meer geavanceerde back-up en gegevensbeveiliging dan wat Microsoft kan leveren. Wij bieden SaaS Protection for Microsoft 365, het toonaangevende cloud-to-cloud back-Up product dat een alles in-één-oplossing verschaft voor back-ups, herstel en export voor Exchange, OneDrive, SharePoint en Teams.

Wij merken dat er vaak onduidelijkheid heerst over de meegeleverde voorzieningen in Office 365 voor het veiligstellen van de data.
Een verbazingwekkende 1 op de 3 kleine bedrijven rapporteert dat gegevens verloren gaan die zijn opgeslagen in de Cloud toepassingen. Niet alleen kan het verlies van de gegevens zelf verwoestend zijn voor een bedrijf, maar de tijd die verloren gaat in een poging tot herstel kan even schadelijk zijn”.

SaaS Defense is een geavanceerde beschermings- en spamfilteroplossing die onbekende malwarebedreigingen de eerste keer dat het deze in de Microsoft 365 collaboration suite aantreft detecteert, waardoor de tijd tot detectie wordt verkort en het hiaat in de bescherming tegen bedreigingen wordt gedicht. Bescherm hiermee je kritieke cloudgegevens tegen cyberbedreigingen

Met SaaS Protection wordt Microsoft 365 continue gescand op mogelijke cyberaanvallen dankzij dit proactieve systeem. Maar dat is niet het enige. Back-ups worden drie keer per dag gedaan. Eventuele problemen of fouten worden gesignaleerd én deze kunnen dan snel en zonder overlast worden opgelost.
Voor € 3,- per maand per gebruiker heb je al een SaaS Back-Up bij ons.

Neem nu contact met ons op en laat je informeren!