Nieuw! Alles onder controle met Censornet Workplace Security

Terug naar overzicht

Censornet is een cybersecurity oplossing die jouw medewerkers, apparaten en data beschermt tegen online dreigingen. Zoals malware, ransomware en phishing. Dat doet Censornet door het internetverkeer te filteren en inhoud te blokkeren wanneer er iets niet in de haak is.

Maak hybride werken veilig
Hybride werken kan een uitdaging zijn voor cybersecurity. Op kantoor heb je grip op de veiligheid van de internetaansluiting en meer zicht op wat jouw medewerkers online doen. Censornet beschermt jouw bedrijfs- en klantgegevens op de zaak én op afstand. Zo blokkeer je eenvoudig onveilige websites of cloud applicaties. Medewerkers blijven scherp dankzij de trainingen en phishing testen van Censornet. En met de automatische risico rapportages weet jij precies waar nog extra aandacht nodig is.

Zelf de touwtjes in handen. Of niet
Jij bepaalt welke applicaties, websites of acties je wilt blokkeren. Misschien is het niet de bedoeling dat er op vrijdagmiddag nieuwe bestanden in de cloud geplaatst worden. Of mogen medewerkers tijdens werktijd Facebook niet openen. Dat stel je eenvoudig in: jij maakt de regels. Geen specifieke voorkeuren? Laat je ontzorgen door Censornet. Het platform houdt 24/7 het verkeer via mail, web of cloud applicaties in de gaten. En beschermt je meteen wanneer er een dreiging of verdacht gedrag is gespot. Zo is jouw cybersecurity altijd op orde.

Geen onnodig risico als MKB’er
Maar liefst 2 op de 3 cyberaanvallen is gericht op het MKB. Dat komt omdat MKB’ers relatief eenvoudig te hacken zijn. En meer medewerkers betekenen ook meer gebruikers in jouw netwerk die op een verkeerde link kunnen klikken. Vaak met kostbare gevolgen. Denk aan datalekken van gevoelige klant- of bedrijfsgegevens. Of een ransomware aanval waarbij jouw data op slot wordt gezet. Zorg daarom dat jouw bedrijf bewapend is tegen cyberaanvallen. Zo houd je digitale indringers buiten de deur. Met Censornet ben je beveiligd tegen alles van phishing tot ransomware, malware en andere cybercriminaliteit.

Cybersecurity
Combineer e-mail, web en cloud security om al jouw apparaten en data te beschermen tegen online dreigingen of ongewenste handelingen.

Awareness
Train medewerkers en spot direct waar de grootste risico’s liggen in jouw bedrijf. Automatische rapportages houden je op de hoogte van verdachte handelingen en veiligheidsrisico’s.

Digitale waakhond
Censornet checkt jouw apparaten en cloud applicaties 24/7 op beveiligingsproblemen én verdacht gedrag van gebruikers. Zo ben je altijd direct op de hoogte als er iets niet in de haak is.

Kortom: Stop online bedreigingen en voorkom een datalek van gevoelige klant- of bedrijfsgegevens. Met Censornet ben je optimaal beschermd tegen cyberaanvallen!

Ben je ook benieuwd wat Censornet voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem nu contact met ons op!