InBusiness-ICT helpt ook de bedrijven.

Terug naar overzicht

Microsoft 365 E1 6 maanden gratis

  • Apps en zakelijke services van Office op het web. Office-bureaublad-apps zijn niet inbegrepen
  • E-mail, bestanden opslaan en delen, vergaderingen en chatten
  • Vijf lagen beveiliging en bewaking helpen om je gegevens veilig te houden
  • Gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%

Inbegrepen functies

Office op tablets en telefoons krijg web versies van Office-apps op iOS-, Android- en Windows-apparaten met een schermgrootte van maximaal 10,1 inch. Elke gebruiker kan de mobiele Office-apps installeren op vijf tablets en vijf telefoons. Office-bureaublad apps niet inbegrepen.

E-mail en agenda’s gebruik zakelijke e-mail via een uitgebreide en vertrouwde Outlook-ervaring die toegankelijk is via je bureaublad of een webbrowser. Je krijgt een postvak van 50 GB per gebruiker en kunt bijlagen tot 150 MB verzenden.

Bestanden opslaan en delen met OneDrive voor Bedrijven krijgt elke gebruiker 1 TB aan opslagcapaciteit in de cloud. De gegevens zijn vanaf elke locatie toegankelijk, vanaf elk apparaat. Deel documenten gemakkelijk met anderen binnen en buiten je organisatie en bepaal wie welk bestand kan zien en bewerken.

Hub voor teamwerk verbind je teams met Microsoft Teams in Office 365, waar chat, inhoud, personen en hulpprogramma’s bij elkaar zijn gebracht. Gebruik Teams om planningen te maken, taken toe te wijzen en verbinding te maken met andere apps en informatiebronnen.

Onlinevergaderingen host onlinevergaderingen met audio, HD-video en web conferenties. Zend vergaderingen online uit voor maximaal 10.000 mensen, die de vergadering op vrijwel elk apparaat via een browser kunnen bijwonen.

Videoservice voor ondernemingen gebruik Microsoft Stream om gemakkelijk en veilig video’s te maken, beheren en delen in je hele organisatie.

Werkstroomautomatisering maak automatische werkstromen tussen apps en services om meldingen te krijgen, bestanden te synchroniseren, gegevens te verzamelen en meer met Microsoft Flow, zonder code te hoeven schrijven.

Professionele digitale storytelling met Sway kun je eenvoudig interessante, interactieve web rapporten, presentaties, nieuwsbrieven, trainingen en meer maken, rechtstreeks vanaf je telefoon, tablet of browser.