Microsoft 365 Business Voice, maakt samenwerken nog makkelijker

Terug naar overzicht

Een nieuw telefoonsysteem dat bellen, chatten, vergaderen, agenda’s en e-mail samenbrengt in één oplossing voor bedrijven: Microsoft Teams. Deze cloud gebaseerde communicatie- en samenwerkingstool is eenvoudig in gebruik en ontworpen om samenwerken te stimuleren. Wat in deze gekke tijd belangrijker dan ooit is. Het biedt de mogelijkheid om te bellen en gebeld te worden vanaf elk vast telefoonnummer. Waar voorheen alleen grootzakelijke ondernemingen hier gebruik van konden maken kan sinds 1 april 2020 elke onderneming zowel groot als klein profiteren van Microsofts geavanceerde telefonie oplossing. Vanaf nu is Business Voice beschikbaar als aanvulling op alle Microsoft 365 business abonnementen!

Wat is Teams ook alweer?

Teams is meer dan je standaard samenwerkingsomgeving (lees ook: Samenwerken vanaf elke locatie) Je kunt er niet alleen in chatten, maar ook (video)bellen, bestanden delen, vergaderingen houden en eenvoudig samenwerken met mensen buiten je organisatie. Daarnaast kun je applicaties toevoegen voor mensen die samen aan een project werken nodig kunnen hebben, zodat ze vanuit 1 samenwerkingsomgeving direct toegang hebben tot alle relevante data en applicaties. Bovendien synchroniseert ‘ie automatisch met je Outlook kalender, kun je via OneNote in een bestand werken en kun je eenvoudig alle informatie rondom een zoekwoord, persoon of project opzoeken.

Business voice in een notendop

Business Voice werkt overal; op je laptop, smartphones en bureautelefoons. Het brengt communicatie en samenwerkingstools samen in één toepassing. Door al deze tools samen te brengen in Microsoft 365 gebaseerde moderne werkplek wordt beheer vereenvoudigd, beveiliging verhoogd en is onderhoud van een standalone telefoniesysteem niet langer nodig. Bereikbaarheid is cruciaal voor jouw organisatie, met bedrijfsfuncties als antwoordgroepen, keuzemenu’s en doorschakel mogelijkheden blijven support of sales afdelingen optimaal bereikbaar voor klanten. Ook kun je eenvoudig werk van privé telefonie scheiden, zelfs wanneer jouw medewerkers niet over een mobiel abonnement van de zaak beschikken.

Business Voice is een aanvulling op Microsoft 365 abonnementen, waarin Microsoft Teams inbegrepen is. Het omvat een telefoonsysteem en audioconferentie in één pakket. Verbind je bestaande VoIP telefooncentrale met Teams voor een volledige bel ervaring. Microsoft Teams is dan ook naadloos te integreren met de telefooncentrale bij InBusiness-ICT.

Meer weten?

Je kunt Business Voice heel gemakkelijk via InBusiness-ICT afnemen, en wij zorgen voor de integratie met de huidige VoIP telefooncentrale. InBusiness- ICT werkt samen met zijn partners en telecomproviders om dit mogelijk te maken voor elk bedrijf. We vertellen je graag meer!