Zakelijk glasvezel voor ondernemers

Terug naar overzicht

Onderzoeken tonen aan dat medewerkers van bedrijven minstens 1 uur per week aan productiviteit verliezen door een langzame internetverbinding. Met een snelle glasvezelverbinding is dit niet langer aan de orde en haal je het optimale uit je bedrijf!

Het afgelopen jaar is KPN gestart met de uitfasering van het kopernetwerk in plaatsen waar al glasvezel beschikbaar is.
Wij gaan hierin mee en realiseren internetverbindingen over het open glasvezelnetwerk van Glaspoort. Glaspoort zorgt met name voor het verglazen van kleinere gemeenten, landelijke gebieden en bedrijventerreinen met de simpele visie: glasvezel voor iedereen.

Voordelen
Met de snelheid en bandbreedte van glasvezel heb je snellere toegang tot data en applicaties. Het duurt minder lang om uw bestanden te openen of om klantgegevens in een CRM op te zoeken als je klanten te woord moet staan.
Glasvezel internet is stabieler dan een traditionele koper kabelverbinding (DSL). Dat komt omdat glasvezel sterker is dan koper. Glasvezel is minder gevoelig voor wisselende weersomstandigheden of elektromagnetische interferentie.
Glasvezel internet heeft amper signaalverlies. Dit in tegenstelling tot kabelinternet, waarbij het internet signaal verzwakt naarmate je verder van het punt van binnenkomst verwijderd zit. Dit is nadelig voor grote bedrijven of bedrijven in een groot bedrijfspand met meerdere verdiepingen, waar niet iedereen ‘dicht bij de modem’ werkt. Bij glasvezel internet is uw snelheid overal constant en daarmee ideaal voor grote werkruimtes.

Wij merken dat veel bedrijven niet exact weten wat voor internetaansluiting zij hebben en of zij over kunnen stappen naar glasvezel of anders gezegd sneller internet.

Wij zoeken dit graag voor je uit. Neem nu contact met ons op!