Pak je bezoekers en medewerkers beet met informatie en vermaak

Terug naar overzicht

Wie regelmatig klanten ontvangt in een lobby of wachtruimte, wil de tijd die klanten in zo’n ruimte doorbrengen zo aangenaam mogelijk maken. Steeds vaker maken bedrijven gebruik van schermen waarop mensen worden geïnformeerd of vermaakt.

De informatie op zo’n scherm gaat bijvoorbeeld over openingstijden, nieuwtjes over het bedrijf of gebeurtenissen uit de branche. Andere mogelijkheid is de bezoeker van je bedrijf te voorzien van landelijk nieuws of het weerbericht te tonen.

Met een open internetverbinding die wij voor je kunnen realiseren op het scherm, zijn de mogelijkheden talrijk. Het is een combinatie van interactief televisie kijken en zakelijke features.

Tandartspraktijk

Bij InBusiness ICT zijn we leverancier van telefonie en internet voor diverse tandartspraktijken. Een paar maanden geleden klopte één van deze praktijken bij ons aan met de vraag een informatiescherm in de wachtkamer te realiseren. Daar hadden we tot voor kort geen passende oplossing voor, maar dankzij een webinar over het onderwerp van onze partner KPN, wisten we precies hoe we deze klant verder konden helpen. En daarna volgden er meer.

Formule 1

Wanneer we nu een aanvraag voor een informatiescherm krijgen, kijken we eerst wat bij onze klant past. Klanten vinden het een interessant product, want ze willen ook op speciale momenten intern van het scherm gebruik kunnen maken. Tijdens de finale van een WK bijvoorbeeld, of de oefenrondes van de Formule 1.

Gratis tv-ontvanger

Tot voor kort streamden medewerkers van een bedrijf belangrijke gebeurtenissen vooral via hun smartphone naar de televisie. De mogelijkheid om het scherm te gebruiken via een open verbinding, is een op zichzelf staand product zonder toeters en bellen. Het abonnement begint bij 15 euro per maand. Wil je over extra zenderpakketten beschikken, dan kan dat. Momenteel is de tv-ontvanger gratis beschikbaar. Naast het aanbod van interactieve tv met HD zenders, regionale zenders en radiozenders, kun je eigen content tonen met videopagina’s, informatiepagina’s en een lichtkrant.

Zelfde platform als voor telefonie

Nemen jullie al telefoniediensten af bij InBusiness ICT en wil je via een scherm klanten en bezoekers gaan informeren? Dan beheer je de teksten voor het scherm via dezelfde portal als waarmee je de telefonie instelt. Het invoeren van teksten of jullie bedrijfslogo via de portal is gebruiksvriendelijk. Vanzelfsprekend kunnen we je hierbij helpen wanneer dat nodig is.