Ik ga op reis en ik neem mee… een gerust gevoel

Terug naar overzicht

Je wilt je niet druk maken over de telefonische bereikbaarheid van je bedrijf. Gelukkig hoeft dat ook niet! We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet zodat je ongestoord vakantie kunt vieren.

Je bereikbaarheid zelf instellen met Webex/Teams/Hipper+
Bepaal zelf wat er gebeurt als iemand naar jouw telefoonnummer belt. Stel je van tevoren in dat inkomende oproepen tijdens jouw afwezigheid uitkomen bij een collega of voicemail. Als je weer aan het werk gaat, hoef je je telefonie niet weer aan te passen, dat gebeurt automatisch aan de hand van de door jouw ingestelde tijden. Wil je zelf niet bereikbaar zijn tijdens je vakantie, maar wil je wel dat mensen die jou bellen iemand te spreken krijgen? Haal jezelf dan uit belgroepen zodat je collega’s de telefoon kunnen beantwoorden. Een andere optie is om je nummer door te schakelen naar een voicemail. Liever helemaal niet bereikbaar zijn? Ook dat regel je zelf. Als voicemail kun je een vakantiemelding laten horen. Voeg een zelf opgenomen geluidsbestand toe als voicemail, hierin vertel je dat je bedrijf gesloten is omdat je met vakantie bent. Daarnaast kun je vertellen vanaf welke datum je weer aan het werk bent.

Je bereikbaarheid wordt door ons geregeld
Wil je liever helemaal niet bereikbaar zijn? Vergeet dan niet een vakantiemelding als voicemail inspreken. Dat regel je heel gemakkelijk via ons. Je kunt een zelf opgenomen geluidsbestand naar ons toezenden of zelf inspreken via de telefoon (bel dan 085-0861090). Je geeft in het geluidsbestand aan dat je gesloten bent in verband met vakantie. Daarnaast kun je aangeven vanaf welke datum je weer bereikbaar bent voor je klanten. Een persoonlijke melding is natuurlijk wel zo netjes voor je (potentiële) klanten. Heb je nou een hekel aan meldingen inspreken? Stuur ons de tekst en wij spreken het voor je in.

Mobiel bellen en gebeld worden tijdens vakantie
Ben je ook benieuwd naar de kosten van je abonnement in een ander land? Binnen de EU bel en internet je vanuit je bundel. Ligt je bestemming verder weg, dan heb je andere prijzen. Zowel KPN, Odido als Vodafone bieden voor het buitenland verschillende voordeelbundels aan. Laat je door ons adviseren welke bundel het beste bij je past zodat je niet met ongewenste kosten komt te zitten.

We wensen je een fijne zomer. In de zomermaanden staan we ook gewoon voor je klaar.

Heb je onze hulp nodig? Neem contact met ons op!