Even voorstellen: dit is ons support team!

Terug naar overzicht

Even voorstellen… Wij zijn Rene Koopman en Dennis Oosting.
Voor wie ons nog niet kent: wij zijn hét support team van InBusiness-ICT. Samen hebben wij meer dan 30 jaar ervaring. Wij gaan continue mee met de huidige ontwikkeling!

Rene Koopman

“Begin jaren ‘90 ben ik begonnen op de MTS Digitale / Analoge Techniek en Informatica. Hierna ben ik bij de Landmacht als Sergeant Verbindingsdienst aan de slag gegaan. In Kosovo en Bosnië mocht ik verschillende satellietsystemen opzetten voor de communicatie van en naar Nederland. Daar kwam ik in aanraking met de KPN telefooncentrales en grote ICT omgevingen. Bij InBusiness-ICT richt ik mij  volledig op routing, switching en telefonie van BroadSoft / KPN. Ook kun je bij mij terecht voor ondersteuning van Microsoft Azure en Microsoft Office 365.”

Dennis Oosting

“Na de studie Human Technology heb ik mij gespecialiseerd in ICT en Marketing. Daarna ben ik 10 jaar werkzaam geweest als systeem -en netwerkbeheerder. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij InBusiness-ICT. Ik denk graag out of the box en houd mij voornamelijk bezig met VOIP-telefonie, Smartphones, WiFi, Microsoft 365 en Hardware.

Wij staan voor persoonlijk contact, korte lijnen en goed overleg.

Ons hechte team zorgt er elke dag opnieuw voor dat elke klant optimaal zijn of haar werk kan doen. Wij zorgen dat jouw uitdaging wordt omgezet naar een goed werkende oplossing.