On-Premise telefonie

De Yeastar S-serie is dé schaalbare en modulaire On-Premise VoIP PBX

On-Premise (lokaal) bieden wij u de Yeastar S-serie VoIP PBX aan. Een flexibele telefonie oplossing waarbij schaalbaarheid mogelijk is aan de hand van een uniek modulair ontwerp. Naast de standaard rijke functionaliteiten biedt de Yeastar S-serie u voldoende uitbreidingsmogelijkheden, waardoor er meer gebruikers en gelijktijdige gesprekken mogelijk zijn.

” De Yeastar S-Series VoIP PBX is ontworpen om u te ondersteunen bij de groei van uw organisatie en beschikt daarvoor over een uitgebreid scale aan mogelijkheden”.


Yeastar Linkus Mobile Client

Overal verbonden te gebruiken op een Apple iOS of een Android mobiele telefoon. Linkus verbindt met de Yeastar S-Serie VoIP PBX en geeft een in-office ervaring. Mis nooit meer een oproep wanneer u niet op kantoor bent. Bovendien verminderen de mobiele gesprekskosten doordat VoIP-telefoongesprekken via de telefooncentrale op kantoor lopen.

Neem je vaste werkplek mee gaat het kantoor telefoonnummer overal mee naartoe. Mobiele gebruikers zijn bereikbaar op het telefoonnummer van kantoor. Het eigen mobiele telefoonnummer hoeft niet te worden gebruikt.

Overzichtelijk middels het extensie-overzicht, een overzicht van alle telefoons op kantoor. Zo is eenvoudig te zien of een collega beschikbaar is en kan er eenvoudig worden doorverbonden.


Een Yeastar Wallboard is naar eigen wens in te richten. Voor de één is de status van de deelnemers belangrijk en voor de ander het servicelevel. Het formaat van de widgets zijn aan te passen voor meer wachtrijen in beeld.