Bel ons op 0591 646122

InBusiness-ICT, InVerbinding

SaaS beveiliging back-up Microsoft 365

SaaS Protection voor Office 365 is het toonaangevend Cloud-to-Cloud back-up product met een alles-in-één back-up, herstel en exportoplossing voor Exchange Online, OneDrive voor bedrijven en SharePoint Online.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,00

Gratis verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Afhalen is mogelijk bij ons op locatie Nijbracht 154
7821 CE Emmen

Advies nodig bij uw aanschaf? Bel ons op 0591 646122

Service en garantie bij de aankoop van uw producten

 

 

Productbeschrijving

Details

SaaS beveiliging back-up Microsoft 365

Microsoft is weliswaar verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de Office 365 functionaliteit, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de data binnen Office 365 en daarmee ook voor het maken van een back-up mocht uw organisatie onverhoopt data verliezen.

Microsoft Office 365 SaaS Protection zorgt ervoor dat u toegang hebt, controle en vooral de gegevens beschermen die u aan de Cloud toevertrouwt. SaaS Protection voor Office 365 is het toonaangevend Cloud-to-Cloud back-up product met een alles-in-één back-up, herstel en exportoplossing voor Exchange Online, OneDrive voor bedrijven en SharePoint Online.

Een verbazingwekkende 1 op de 3 kleine bedrijven rapporteert dat gegevens verloren gaan die zijn opgeslagen in de Cloud toepassingen. Niet alleen kan het verlies van de gegevens zelf verwoestend zijn voor een bedrijf, maar de tijd die verloren gaat in een poging tot herstel kan even schadelijk zijn.

Vertrouwde, beschikbare back-up

 • Back-ups op punt: back-ups bevatten dagelijkse snapshots van alle gebruikersgegevens, zodat u op een bepaald moment in het account van de gebruiker kunt bladeren. Vermijd gegevensverlies van ransomware door volledige accounts te herstellen naar een aangewezen tijdstip voordat de aanval plaatsvond.
 • Back-up 3x per dag: u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de automatische dagelijkse back-ups van SaaS Protection voor Office 365 Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven en SharePoint Online.
 • Back-up op aanvraag: voer zo nodig op elk gewenst moment extra back-ups uit. Het uitvoeren van een extra back-up heeft geen invloed op de geplande drie back-ups.
 • Back-upmeldingen: Ontvang meldingen in één oogopslag, direct op het dashboard, over alle back-upinformatie.
 • Oneindige retentie: bewaar een onbeperkte hoeveelheid gegevens in uw privé Cloud, speciaal gebouwd voor back-up zonder extra kosten.
 • 24/7 technische ondersteuning: het technische ondersteuningsteam van SaaS Protection is beschikbaar wanneer organisaties ze het hardst nodig hebben.  


Snel en foutloos herstellen Microsoft 365

Vermijd gemakkelijk downtime van bedrijven met een snel zoek- en herstelproces.

Snel en probleemloos herstellen en exporteren: de vernieuwde architectuur van SaaS Protection betekent dat de export- en hersteltijden van gegevens aanzienlijk zijn verbeterd, wat ons de snelste back-up- en hersteloplossing maakt.

 • Niet-destructief herstel: gegevens herstellen zonder bestaande bestanden of siteverzamelingen die op dezelfde URL zijn getarget, te overschrijven.
 • Herstel op itemniveau: haal de gegevens op in de oorspronkelijke indeling met de bestands- en labelstructuur die in de back-up wordt onderhouden.
 • Bewaar gebruikersgegevens: bespaar geld en moeite door gegevens van inactieve gebruikers automatisch vast te houden nadat hun O365-licentie is verwijderd.
 • Niet overschreven: voorkomen dat gegevens worden overschreven en onderscheiden de gegevens van huidige Exchange-, OneDrive- en SharePoint-productiegegevens voor extra bescherming.
 • Geavanceerde zoekmogelijkheden: Vind eenvoudig gegevens met de geavanceerde zoekoptie en herstel afzonderlijke items of hele mappen.

Recurring Profile

Recurring Profile

Incassoperiode
1 Maand cyclus
Herhaal totdat geannuleerd of opgeschort

Extra informatie

Extra informatie

EAN Nee
Aanbod Online Cloud Services
Merk Datto
Geheugen Nee
Kleur Nee
Toetsenbord Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: SaaS beveiliging back-up Microsoft 365

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Waarde

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Alle prijzen op deze webshop zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele zet- en drukfouten.