Bel ons op 0591 646122

InBusiness-ICT, InVerbinding

Zakelijk bellen en Internet

InBusiness ICT net even slimmer met telefonie en Internet.

Heeft u nieuwe telefoonnummers nodig, een Internetverbinding, een glasvezelverbinding of wilt u gebruik maken van VoIP met of zonder een eigen telefonie systeem. Wij verzorgen voor u het gehele traject van aanvraag tot oplevering. Wij leveren en beheren eenvoudige en geavanceerde telefonie systemen On-Premise en in de Cloud, met alle benodige accessoires en applicaties. Cloud telefonie op het Broadsoft platvorm onder het label van IBConnect.

Maak gebruik van een IP trunk indien u een eigen VoIP telefooncentrale heeft.

Het doel van een IP trunk is meer flexibiliteit met externe telefoonnummers, en het efficient routeren van telefoonverkeer. Een bijkomend financieel voordeel is dat abonnementskosten en gesprekskosten lager zijn dan traditionele telefoonlijnen. Een IP trunk bestaat uit meerdere gelijktijdige spraakkanalen met behoud van eigen telefoonnummers. Een IP trunk biedt nieuwe mogelijkheden voor bedrijven met meerdere vestigingen. Inkomende telefoongesprekken op de nevenvestigingen kunnen gratis onderling gerouteerd worden en nationaal belverkeer worden afgekocht.

Internetdiensten

Internettoegang is voor veel bedrijven essentieel. Afhankelijk van de klantbehoefte leveren wij zakelijke internetoplossingen met verschillende functionaliteit en bandbreedtes. Het Zakelijk Internet portfolio van InBusiness ICT bestaat uit Zakelijk ADSL, VDSL, BVDSL, IP-VPN en een diversiteit aan glasvezelverbindingen.

Een postcodecheck geeft inzicht in beschikbare verbindingen op uw locatie.
Neem daarom contact op met InBusiness ICT en laat u adviseren wat de beste oplossing is die aansluit op elke situatie.

Zakelijk glasvezel

InBusiness-ICT levert breedbandige glasvezelaccess dat altijd geleverd wordt in combinatie met internettoegang en kent op dit moment twee varianten, te weten 'Zakelijk Glas Bedrijventerreinen' en 'Zakelijk Glas Stedelijk'. Het Zakelijk Glas netwerk van bijvoorbeeld KPN is een open netwerk. Het is verbonden met het nationale en internationale Ethernet-VPN netwerk van KPN.

Met Zakelijk Glas zijn onder meer de volgende toegevoegde waarde diensten mogelijk: Breedband internettoegang en e-mail. Toegang tot CyberCenters inclusief de diensten Housing, Online server back-up, Storage, Hosting en EVPN of IP-VPN koppelingen met andere vestigingen van klanten of leveranciers in of buiten uw regio. Telewerken, Pinnen over IP en Cloud telefonie.

Alle prijzen op deze webshop zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele zet- en drukfouten.