Bel ons op 0591 646122

InBusiness-ICT, InVerbinding

Online werkplek

Microsoft Office 365 maakt een nieuwe werkwijze mogelijk.

Microsoft Office 365 is Cloud gebaseerde dienst. Het brengt de kracht van Office samen met zakelijke e-mail, documentdeling, instant messaging en HD-videovergaderen, zodat u overal veilig toegang heeft tot de laatste versies van documenten en bestanden op al uw apparaten van PC’s en Mac’s tot mobiele apparaten. Toegang tot uw e-mailberichten, gedeelde kalenders en contacten vanaf desktops, latops en mobiele apparaten, met bescherming tegen virussen en spam. Gebruik teamsites om al uw projecten te organiseren. Maak rechtstreeks vanuit Outlook een mailbox aan binnen een site, voor toegang tot communicatie en documenten van het team. Deel eenvoudig bestanden met uw klanten en partners door middel van gecontroleerde toegang. Kijk zelfs vanaf uw telefoon wie online is.

Met Office 365 heeft u vrijwel overal toegang tot de bekende Office-hulpmiddelen, professionele e-mail, conferentiemogelijkheden en nog veel meer IT-services.

Werkplek Online, een ICT-oplossing zonder kopzorgen
Een compleet verzorgde en beveiligde werkplek die vanuit elke locatie via internet bereikbaar is voor een vast bedrag per maand. One stop shop voor de totale werkplek.

  • Zekerheid van een flexibele werkplek 
  • Beveiligde toegang vanaf iedere computer met internet


Voor u en uw medewerkers is het belangrijk dat zij beschikken over een goede ICT-werkplek die voorzien is van de meeste actuele software. U zoekt veiligheid en betrouwbaarheid en zonder hoge investeringskosten. Met Werkplek Online nemen wij u die zorg uit handen, Werkplek Online is een complete online werkplek die voor elke medewerker is ingericht. U en uw medewerkers krijgen vanaf elke pc/laptop met internetverbinding een beveiligde toegang tot de online werkplek van uw bedrijf.
U hoeft niet te investeren in hard- of software en u beschikt altijd over de meest recente software. Zo houdt u tijd over voor andere zaken die voor uw bedrijf belangrijk zijn.

Hoe werkt Werkplek Online?
Op Werkplek Online werkt u net als op uw huidige pc of laptop. Uw bureaublad, programma’s en gegevens zijn op dezelfde manier te gebruiken. Het aantal werkplekken kunt u zelf aanpassen. U betaalt een vast bedrag per werkplek per maand. Via internet logt u in met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Waar bestaat de Online Werkplek uit?
De online werkplek is precies wat de naam zegt: een werkplek die u via het internet benadert, waar u of uw medewerkers zich ook bevinden. In de werkplek zit de meest gebruikte kantoorsoftware zoals Microsoft Office, mailserverfunctie, documentenopslag, internetbeveiliging, back-up mogelijkheid etc.

Wat gebeurt er met mijn bestaande werkplekken?
Uiteraard wilt u uw bestaande documenten en e-mailadressen kunnen behouden en gebruiken. Daarom vindt vooraf een inventarisatie plaats van al uw gegevens. Deze maakt u samen met onze engineers. Op basis van deze inventarisatie wordt een stappenplan gemaakt hoe al deze gegevens netjes naar uw nieuwe werkplek(ken) worden overgezet.

Alle prijzen op deze webshop zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele zet- en drukfouten.