Bel ons op 0591 646122

InBusiness-ICT, InVerbinding

Belangrijke beveiligingsfuncties Office 365 E3 en Microsoft 365 Business

Azure-informatiebeveiliging 
Microsoft Azure Information Protection (AIP) is een Cloud gebaseerde oplossing die een organisatie helpt zijn documenten en e-mails te classificeren, labelen en beschermen op basis van gevoeligheid. Bepaal wie toegang heeft tot gegevens en wat ze ermee kunnen doen, zoals toestaan om bestanden te bekijken en bewerken, maar niet om af te drukken of door te sturen. AIP is ingeschakeld met een standaard set labels in Microsoft 365. Business.

Azure Advanced Threat Protection
Azure ATP scant uw netwerk en Active Directory infrastructuur op wijzigingen welke op gecompromitteerde accounts en hack aanvallen kunnen wijzen. Door het gebruik van sensoren binnen de infrastructuur en de kracht en intelligentie vanuit de Azure Cloud wordt er een profilering gedaan op basis van detectie, machine-learning en gedragsalgoritmen.

Preventie van gegevensverlies en bescherming.
Met het DLP-beleid (Data Loss Prevention) kunt u voorkomen dat gevoelige informatie zoals creditcardnummers, Burgerservicenummers of gezondheidsrapporten onbedoeld buiten uw organisatie lekken. 

Exchange Online Archiving
100 GB Archivering- en bewaarbeleid. Helpt bij het oplossen van archiverings- en eDiscovery-uitdagingen. Versleuteling tussen clients en Exchange Online Archiving. 

Office-berichtversleuteling
Encryptie van e-mailberichten, inclusief het toevoegen van doorstuur- en coderingseigenschappen, wat vertrouwelijk kan zijn, een link of een eenmalige toegangscode om het bericht te bekijken.

Office 365 Advanced Threat Protection
Advanced Threat Protection (ATP) helpt organisaties te beschermen tegen kwaadwillende aanvallen en malware. Het scannen van webadressen (URL's) in e-mailberichten en Office-documenten. Identificeren en blokkeren van schadelijke bestanden in online bibliotheken met ATP voor SharePoint, OneDrive en Microsoft Teams. E-mailberichten controleren op ongeoorloofde spoofing met spoof intelligentie. Detecteren wanneer iemand probeert gebruikers en de aangepaste domeinen van een organisatie te imiteren met ATP-antiphishing-mogelijkheden in Office 365. 

Windows Defender Advanced Threat Protection
Windows Defender scant uw werkplekken, servers en mobiele apparaten op verdacht gedrag en onderneemt actie op gevonden bedreigingen. Nadat een de bedreiging is gedetecteerd gebruikt Windows Defender Artificial intelligence (AI) om de best toepasbare actie te bepalen en uit te voeren. Denk hierbij aan het isoleren van werkplekken, het blokkeren van toegang tot de bron (e-mail bijlage of bestand) en/of het herstellen van de werkplek door het windows besturingssysteem opnieuw te installeren. Windows Defender kan zijn rapportage integreren met Intune en andere ATP producten zoals Office 365 en Azure ATP.

Intune (App Protection Policies)

Beheert mobiele apparaten MDM en applicaties (MAM) vanuit de Cloud. Maakt apparaat beveiliging mogelijk en zorgt ervoor dat deze is ingeschakeld en geconfigureerd. Beschermt bedrijfsgegevens op werknemersapparatuur. Geavanceerde aanpassingen beschikbaar in de Intune-portal.

SharePoint
Een Cloud gebaseerde service, gehost door Microsoft, voor bedrijven van elke omvang gebruiken SharePoint om bestanden te delen. U kunt het gebruiken als een veilige plaats voor het opslaan, organiseren, delen en toegang verkrijgen tot informatie vanaf elk apparaat. Met de SharePoint mobiele apps is SharePoint Online zelfs nog meer beschikbaar op apparaten dan voorheen.

Microsoft Teams
Microsoft Teams is de werkruimte met geïntegreerde chatfunctie welke speciaal is ontwikkeld om samenwerking eenvoudiger en efficiënter te maken. In Teams zijn alle personen, inhoud, bestanden en hulpmiddelen beschikbaar die je team nodig heeft om effectief te werken. De tijdrovende zoektocht naar informatie, zoals met e-mail of het delen van bestanden over meerdere media en oplossingen zijn hiermee verleden tijd. Teams is zowel op mobiel als op desktop beschikbaar. Klik hier voor een Teams video of een Teams rondleiding

  Document aan de slag met Microsoft Teams.


Microsoft Office 365 SaaS Protection
Zorgt ervoor dat u toegang hebt, controle en vooral de gegevens beschermen die u aan de Cloud toevertrouwt. SaaS Protection voor Office 365 is het toonaangevend Cloud-to-Cloud back-up product met een alles-in-één back-up, herstel en exportoplossing voor Exchange Online, OneDrive voor bedrijven en SharePoint Online.
Meer inhoudelijke toelichting Microsoft Saas Protection.

Alle prijzen op deze webshop zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele zet- en drukfouten.