Bel ons op 0591 646122

InBusiness-ICT, InVerbinding

On-Premise & Cloud telefonie

Uw telefooncentrale in het bedrijf of in de Cloud?

Een inventarisatie van wensen, beschikbare mogelijkheden, flexibiliteit en intensiteit van belverkeer, bepalen uiteindelijk de keuze tussen een telefooncentrale in uw bedrijf of in de Cloud. En zeker niet onbelangrijk, de afweging tussen kosten en baten.

InBusiness ICT biedt u oplossingen op het gebied van totaalcommunicatie. Oplossingen waar internet, vaste en mobiele telefonie volledig zijn geïntegreerd en combinaties met kantoorsoftware en mobiele applicaties tot de mogelijkheden behoren. Optimale bereikbaarheid en samenwerking zijn essentieel bij modern zakendoen. Onder de huidige marktomstandigheden en met het ‘nieuwe werken’ is de behoefte aan een flexibele telefonie- en mobiele data-oplossing groot.

Een telefooncentrale geïnstalleerd bij u in het bedrijf (On-Premise). De telefooncentrale lokaal verbinden met uw datanetwerk om kantoorsoftware te integreren. VoIP bellen over een nieuwe of bestaande internetverbinding op basis van koper of glasvezel. Een scheiding van telefonie en Internet in uw datanetwerk. Koppeling mobiele telefonie met behulp van de telefooncentrale functionaliteit "Mobile Extension". Mobiel bellen over uw eigen Wifi netwerk en/of 3-4G behoren tot de mogelijkheden.

Daarentegen geeft telefonie in de Cloud u een grote mate van flexibiliteit. Naadloos meegroeien of krimpen met uw bedrijf, doordat u heel eenvoudig het aantal gebruikers of telefoonnummers kunt laten aanpassen. De behoefte kan per type gebruiker verschillen. Daarom kunt u aan de hand van gebruikersprofielen en diverse gebruikersopties, per gebruiker de gewenste functionaliteit kiezen. Ook kunt u maandelijks nieuwe gebruikers- of groepsopties toevoegen of opzeggen.

Met Cloud telefonie bent u altijd verzekerd van de nieuwste functionaliteiten, doordat het platform steeds up-to-date wordt gehouden. U beschikt dus altijd over de meest recente telefooncentrale. Een vast  telefoonnummer op uw mobiel om bereikbaar te zijn via uw vaste nummer op uw mobiel is met Cloud telefonie eenvoudig te realiseren. Wij bieden Cloud telefonie van IBConnect.

Kortom, On-Premise en Cloud telefonie zijn beide oplossingen die het mogelijk maken om slagvaardig in te spelen op veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. De oplossingen bieden flexibiliteit en de zekerheid dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. InBusiness-ICT helpt u bij het maken van de juiste keuze, zodat u meer tijd hebt voor uw kernactiviteiten.

Operationale Lease - Gebruik zonder te bezitten

Het gebruik van bedrijfsmiddelen geeft u een voordeel, niet het daadwerkelijke bezit ervan. Leasen geeft u de capaciteit met de flexibiliteit om gestructureerde betalingen te doen gedurende de lease periode, waarbij maximaal rendement is gewaarborgd. Leasen waarborgt uw kapitaal en bestaande kredieten. Leasen bevordert verder de cashflow en garandeert u maximale koopkracht. Geen risico voor waardevermindering van de apparatuur en goed te budgetteren.

Operationele lease waarbij u geen eigenaar bent van de geleasde ICT apparatuur. Uw ICT voorzieningen, staat dus niet op uw balans. Hierdoor is operationele lease goed te vergelijken met huur. Operationele lease biedt u de mogelijkheid om uw ICT-investeringen volledig te benutten en deze om te buigen in operationele kosten.

Alle prijzen op deze webshop zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele zet- en drukfouten.