Een slim, veilig en flexibel bedrijf met Microsoft 365

Met Office 365 ben je als ondernemer al een heel eind als het gaat om veiligheid, flexibiliteit en slim werken. Maar met Microsoft 365 heb je echt een totaalpakket te pakken. Hier leggen we uit wat het verschil is en waarom de overstap van Office 365 naar Microsoft 365 klein en tegelijkertijd heel groot is.

Word, Powerpoint, Outlook, Excel en Skype. Het zijn een paar van de programma’s waar je medewerkers gebruik van maken met Office 365. Deze en de bestanden waar ze mee werken staan opgeslagen in de cloud, waardoor je medewerkers overal productief zijn.

Office en meer

Dit kunnen ze ook allemaal met Microsoft 365. Hiermee heb je alle gemakken van de bekende Microsoftprogramma’s, maar daarnaast nog veel meer. Microsoft 365 Business is speciaal ontworpen voor het MKB en bestaat naast Office 365 ook uit Windows 10 Business, en uit de belangrijkste functies van Enterprise Mobility + Security (EMS). Een combinatie die zorgt dat je bedrijf slim, veilig en flexibel kan opereren. Zo krijgt elke werknemer 1TB online opslagruimte, zodat ze overal vanaf elk apparaat bij al hun programma’s en bestanden kunnen.

Veilig zakendoen

Met de extra features die wel in Microsoft 365 zitten, maar niet in Office 365, zorg je voor extra beveiliging. Zo kan je met de software data versleutelen en zelfs van afstand van apparaten van medewerkers wissen, bijvoorbeeld in geval van verlies of diefstal. Hiermee voorkom je geplande en ongeplande datalekken. Ook is je organisatie tegen de laatste malware en virussen beschermd. Deze bescherming is continu, jij hoeft alleen de automatische beveiligingsupdates uit te voeren.

Beheer en onderhoud van Microsoft 365

Het beheer en onderhoud van Microsoft 365 wordt gedaan door de verschillende Microsoft partners en daar zijn wij er 1 van. Wil je meer weten over welke oplossing het meest geschikt is voor jouw organisatie? Neem dan contact op met ons via e-mail (verkoop@inbusiness-ict.nl) of telefonisch via +31 591646122.