Hoe zorgt u ervoor dat de data en de configuratie van uw PC altijd beschikbaar is en blijft.

Hoe zorgt u ervoor dat de data en de configuratie van uw PC altijd beschikbaar is en blijft.

Als u dagelijkse werkzaamheden sterk afhankelijk zijn van het functioneren van één PC waarmee opdrachten, offertes en facturen worden opgemaakt, dan zal bij een mogelijke crash van uw PC dit voelbare problemen gaan geven.

Wat zijn voor u dan de gevolgen als de PC het niet meer doet, waardoor u voor langere tijd niet meer kunt beschikken over uw data, of data zelfs verloren is gegaan? Wees voorbereidt op de gevolgen van onaangekondigde oponthoud, en zorg ervoor dat al uw persoonlijke instellingen met de bijbehorende data op de PC altijd beschikbaar is en blijft!

De back-up van uw programma’s en persoonlijke instellingen.

De oplossing is Cloud Continuïteit. Een eenvoudige manier om een enkel bestand of een gehele PC te herstellen, alsof er nooit een crash/probleem is geweest! Op het moment dat de PC het niet meer doet, kunt u in de Cloud met uw eigen persoonlijke inrichting en data gewoon blijven doorwerken vanaf elke PC verbonden met het internet. Nadat de PC is herstelt of een nieuwe is aangeschaft kunt u alle data op elk moment terughalen zodat u altijd door kan blijven werken.

Betrouwbare PC back-ups.

Uw data en instellingen veiligstellen kan met een image gebaseerde back-up. Om dit mogelijk te maken wordt er een programma op de PC geïnstalleerd en kunt u zelf back-up tijden instellen. De PC moet ten alle tijden verbonden zijn met het internet, Cloud Continuïteit back-ups worden automatisch gepauzeerd wanneer de internetverbinding wordt verbroken en automatisch hervat zodra de verbinding is hersteld. Wanneer de back-up succesvol is krijg je een melding in uw mail ter bevestiging. Dit zorgt voor een betrouwbare back-up bij herstel.

Wat betekent Cloud Continuïteit voor u?

Alle voordelen op een rijtje gezet:

  • Herstel van individuele mappen en bestanden.
  • Het terugdraaien van ransomware aanvallen.
  • Herstel van verloren data of gestolen PC’s.
  • Virtualiseer uw PC vanuit de Cloud

Meer weten ?

Weten hoe u dit kan toepassen op uw business? Neem contact op met één van onze specialisten en bel ons direct op 0591 646122!