Sinds een half jaar heeft InBusiness ICT haar eigen Hosted Platform. Een bewuste keuze om onze klanten beter en sneller te kunnen voorzien op gebied van Hosted Telefonie. Bij InBusiness maken we altijd gebruik van kwaliteitsproducten en diensten, zo ook voor ons eigen platform. IBConnect draait op Broadsoft, een groot platform waar ook KPN en Telfort gebruik van maken.

IBConnect

 

De voordelen voor u als gebruiker op ons eigen platform:

  • Kortere lijnen en snellere actie
  • Persoonlijke benadering
  • Zelf controle over uw instellingen op gebied van telefonie
  • Duidelijke kosten voor hoogstaande kwaliteit. 

IBConnect Cloud Telefonie

IBConnect is de oplossing van InBusiness ICT op het gebied van totaalcommunicatie waar vaste en mobiele telefonie-, internet en aanvullende modules volledig zijn geïntegreerd. Onder de huidige marktomstandigheden en met het ‘nieuwe werken’ is de behoefte aan een flexibele telefonie-oplossing groot. Een Cloud oplossing die het mogelijk maakt om slagvaardig in te spelen op veranderingen binnen en buiten uw bedrijf.

Geen investering in een telefonie systeem nodig 

U hoeft niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale op locatie als u overstapt naar de Cloud telefonie. De telefooncentralefunctionaliteiten worden direct vanuit het netwerk aangeboden.. Daarnaast bent u altijd verzekerd van de nieuwste functionaliteiten, doordat het platform steeds up-to-date wordt gehouden en beschikt u altijd over de meest recente telefooncentrale in de Cloud en is een servicecontract niet meer noodzakelijk.

Eenvoudig en zorgeloos 

Met IBConnect hebt u het gemak van één contract, één factuur, één supportdesk en een volledig geïntegreerde Cloud oplossing voor vast & mobiel en Internet. Mutaties worden door InBusiness ICT hoofdzakelijk remote uitgevoerd. Hiervoor kunt u bellen naar 0591-646122 keuze 3 afdeling support. 

Flexibel IBConnect biedt u een grote mate van flexibiliteit 

Zo kan IBConnect naadloos meegroeien of krimpen met uw bedrijf doordat u heel eenvoudig het aantal gebruikers of telefoonnummers kunt laten aanpassen. De behoefte kan per medewerker verschillen. Daarom kunt u gebruikersprofielen zelf samenstellen en diverse gebruikersopties erbij kiezen. Ook kunt u maandelijks nieuwe gebruikers- of groepsopties toevoegen of opzeggen. Op deze manier betaalt u dus alleen voor wat u gebruikt. 

Keuze onbeperkt bellen 

Met IBConnect heeft u de keuze om onbeperkt te gaan bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. De gesprekstarieven voor internationaal bellen en voor bellen naar servicenummers brengen wij apart in rekening. Inventarisatie

Op grond van de door u verstrekte gegevens hebben wij een offerte samengesteld voor het leveren en beheren. Wil u meer informatie dan kunt altijd contact met ons opnemen of neemt u eens een kijkje op ons YouTube kanaal. Hier laten we in verschillende filmpjes de mogelijkheden van IBConnect zien.