ICT diensten

De Online Werkplek
Voor u en uw medewerkers is het belangrijk dat zij beschikken over een goede ICT-werkplek die is voorzien van de meest actuele software. U zoekt veiligheid en betrouwbaarheid zonder hoge investeringskosten. Met Werkplek Online nemen wij u die zorg uit handen,

Voor elke medewerker is de online werkplek ingericht. U en uw medewerkers krijgen vanaf elke pc/laptop met Internet een beveiligde toegang tot de online werkplek. U hoeft dus niet te investeren in hard- of software en u beschikt altijd over de meest recente software.


Een greep uit onze ICT dienstverlening

Betrouwbare Wi-Fi Netwerken
Steeds meer organisaties kiezen voor het gemak en het voordeel van draadloze communicatie. Volgens de economische barometer zal de markt voor draadloze dataoplossingen de komende drie jaar zelfs nog verdubbelen. U wilt dit voordeel niet missen en daarom kiest u voor de innovatieve en betaalbare oplossingen van Extreme Networks of UniFi.

Hyper-V IaaS de moderne werkplek
Hyper V-IaaS is de ideale aanvulling op de Microsoft 365 werkplek. Hyper-V IaaS is geschikt voor iedere IT-omgeving en volledig redundant uitgevoerd. Met Hyper-V IaaS beschik je over een landingsplaats voor legacy of privacy gevoelige server applicaties die nog niet als volledige SAAS applicatie beschikbaar zijn. Ook is Hyper-V IaaS geschikt voor RDS.

Netwerkswitches
Nu VoIP telefonie ook gebruik maakt van het datanetwerk, worden er andere eisen gesteld aan de netwerkswitches. Bij voorkeur beheerde netwerkswitches gebruiken die ook voeding (PoE) kunnen leveren aan de VoIP telefoons. Afhankelijk van de verkeersintensiteit op het netwerk wordt data van telefonie gescheiden.

Router / Firewall
Afhankelijk van de leverbare Internet verbinding op basis van glasvezel of koper, wordt er een passende router/firewall geleverd en geconfigureerd. Een uitgebreidere router kan tevens worden ingericht voor veilig (VPN) verbinden van nevenvestigingen en thuiswerkers.

Kies voor een Service Level Agreement
De minimale gegarandeerde beschikbaarheid wordt als aanvullende dienstverlening bij uw Internetverbinding geleverd. Een SLA biedt u extra zekerheid in continuïteit van uw bedrijfsvoering. Standaard is uw Internet verbinding voorzien van een SLA-B (Best Effort).

24/7 Monitoring
24 uur per dag, 7 dagen per week de beschikbaarheid van uw internet verbinding monitoren. Blijkt er iets mis te zijn, dan ontvangt u  een melding via de 24/7 Services app. De opvolging van de melding is afhankelijk van de gekozen SLA op uw Internetverbinding.