Bel ons op 0591 646122

InBusiness-ICT, InVerbinding

Catalogus geavanceerd zoeken

6 artikel(en) gevonden met de volgende zoekopdracht

 • Merk: Universeel

Niet gevonden wat u zocht? Zoekopdracht bewerken

6 artikel(en)

per pagina

 • Mobilize Thuislader + USB Poort

  De Mobilize Travel Charger is een duurzame lader en beschikt over een vaste Micro-USB kabel met daarbij een extra USB aansluiting. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om, naast uw toestel, nog een extra apparaat op te laden.

  Meer info
  € 14,95

 • Mobilize Magnet Book Case

  De Mobilize Premium Magnet Book Case is gemaakt van hoogwaardig PU leder. Aan de rechter binnenkant zit een transparante hardcover waar u eenvoudig uw toestel in kunt klikken. Aan de linker binnenkant van de case is ruimte voor een pasje en/of briefgeld.

  De Mobilize Premium Magnet Book Card Stand Case maakt slim gebruik van dezelfde technologie die gebruikt wordt voor tablet cases. Zo blijft met de Case uw telefoon perfect staan op zijn zijkant, waardoor u handsfree kunt genieten van filmpjes of gemakkelijker kunt videobellen. 

  Meer info
  € 13,95

 • Mobilize Safety Glass Screen Protector

  Ga voor optimale bescherming van uw beeldscherm met de Mobilize Safety Glass Screen Protector. Hij beschermt tegen krassen, stoten én vallen en zorgt zo voor een langere levensduur van uw display.

  Deze Screen Protector is gemaakt van echt glas dat op een speciale manier is gehard. Hij is slechts 0,3 mm dun en heeft daardoor geen negatieve invloed op uw touchscreen. Met zijn afgeronde randen valt de Screen Protector nauwelijks op en stoort hij niet tijdens het gebruik.

  Meer info
  € 10,95

 • Mobilize Autolader + USB poort

  De Mobilize Car Charger is een duurzame 4200 mA autolader met extra USB aansluiting. Hij beschikt over een vaste kabel met Micro-USB aansluiting én een extra USB poort.

  Door deze extra aansluiting heeft u de mogelijkheid om een extra USB kabel aan te sluiten en zo een tweede toestel of tablet gelijktijdig op te laden.

  Meer info
  € 14,95

 • Mobilize Clear 2-Pack Screen Protector

  De Mobilize Clear Screen Protector is de dunste manier om uw beeldscherm krasvrij te houden. Hij is 100% transparant en daarmee nagenoeg onzichtbaar. Zo ondervindt u geen hinder van de screen protector tijden het gebruik van uw telefoon. 

  Meer info
  € 7,50

 • Mobilize Classic Flip Case

  De Mobilize Classic Flip Case is gemaakt van hoogwaardig PU leder. Doordat er gebruik is gemaakt van gladder kunstleer, blijft de case langer mooi. Aan de binnenkant is hij afgewerkt met zacht, bruinkleurig PU leder en beschikt hij over een strakke, matzwarte hardcover. 

  De vele uitsparingen in de hardcover zorgen er voor dat u alle knoppen en aansluitingen goed kunt blijven gebruiken. De hardcover en het PU leder zijn ultra dun, zodat de case in zijn geheel mooi dun blijft en u hem gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. 

  Meer info
  € 12,95

6 artikel(en)

per pagina

Alle prijzen op deze webshop zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele zet- en drukfouten.