Bel ons op 0591 646122

InBusinesss ICT, InVerbinding

Catalogus geavanceerd zoeken

2 artikel(en) gevonden met de volgende zoekopdracht

 • Merk: HTC

Niet gevonden wat u zocht? Zoekopdracht bewerken

2 artikel(en)

per pagina

 • HTC Desire 620

  Verander uw kijk met de HTC Desire 620, die beschikt over de beste camerafuncties, een groot 5” scherm en een quad-core processor. Maak ongelofelijke foto´s en video´s van beide kanten en stream, download en bekijk in een handomdraai HD-inhoud dankzij LTE-connectiviteit. Profiteer van een geheel nieuw niveau van cameraprestaties. 8MP hoofdcamera met autofocustechnologie levert elke keer haarscherpe foto´s, en een 5MP camera aan de voorkant met een ingebouwde aftelmodus zodat u nooit meer een selfie mist.

  Meer info
 • HTC One M8s

  Het aluminium design van de iconische HTC One toestellen ligt perfect in de hand. Aan de binnenkant een octa-core processor die samen met Android Lollipop en HTC SenseTM zorgt voor de best mogelijke smartphone ervaring. 

  Met Motion LaunchTM kunt u met simpele veeg gebaren uw HTC One M8s ontgrendelen, ontwaken of direct HTC BlinkFeedTM starten. Start de camera app door simpelweg je telefoon horizontaal te houden en op de volumeknop te drukken. Uw HTC One M8s bedienen is makkelijker dan ooit!

  Meer info

2 artikel(en)

per pagina

Alle prijzen op deze webshop zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele zet- en drukfouten.