Bel ons op 0591 646122

InBusiness-ICT, InVerbinding

 • Data loss prevention: geen uitlekkende informatie van ex-medewerkers

  Vertrouwelijke informatie die een ex-medewerker laat uitlekken: het is de nachtmerrie van iedere ondernemer. Gelukkig heeft Microsoft handige tools om dit lekken van informatie tegen te gaan.

  Lees meer
  10 December 2020

  Geplaatst door Huub Zwart


 • 6 manieren om écht even offline te zijn

  In een wereld als deze, gaat het werk eigenlijk altijd door. Thuis toch nog even die e-mail sturen naar een collega, op je vrije dag het telefoontje van die ene klant beantwoorden en op zondagavond nog even een herinnering voor de vergadering van morgen sturen. Logisch, maar niet iets waar werknemers altijd op zitten te wachten en bovendien is ontspanning net zo belangrijk als inspanning. Daarom 6 tips om offline te zijn.

  Lees meer
  01 October 2020

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Hoe zorgt u ervoor dat de data en de configuratie van uw PC altijd beschikbaar is en blijft.

  Als u dagelijkse werkzaamheden sterk afhankelijk zijn van het functioneren van één PC waarmee opdrachten, offertes en facturen worden opgemaakt, dan zal bij een mogelijke crash van uw PC dit voelbare problemen gaan geven.

  Lees meer
  10 August 2020

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Hou hackers weg bij jouw bedrijfsdeur

  Mijn organisatie, daar zijn hackers toch niet in geïnteresseerd? Niets is minder waar. Cybercrimelen weten MKB’ers steeds beter te vinden. Met deze maatregelen maak je jouw bedrijf onaantrekkelijk voor hackers.

  Lees meer
  10 December 2019

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Manieren waarop 1 wachtwoord jouw bedrijf verder helpt.

  Al die verschillende wachtwoorden zorgen ervoor dat medewerkers hun wachtwoorden vergeten of ze leiden tot allerlei onveilige wachtwoorden die eenvoudig te onthouden zijn. Hierdoor moet de beheerder oneindig veel wachtwoord resets uitvoeren. In veel bedrijven is het de realiteit, maar het kan anders. Op deze 4 manieren maakt maar 1 wachtwoord jouw bedrijf productiever, efficiënter en veiliger.

  Lees meer
  19 September 2019

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Vergaderland: doe het slimmer

  Vergaderen: we zijn er dol op in Nederland. We rennen van de ene naar de andere meeting en hebben daarbij bepaalde regels. Toch gaat vergaderen niet altijd zo efficiënt en slim als het eigenlijk kan. Denk bijvoorbeeld aan de notulen. Vaak is er een notulist aanwezig, die na de vergadering het document rondstuurt. Met dit document kun je veel slimmer omgaan.

  Lees meer
  10 April 2019

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Nooit meer op zoek naar klantgegevens

  ‘Eén momentje, ik zoek uw gegevens er even bij.’ Het is een veelgehoorde zin als je belt met een bedrijf waar je een bestelling hebt gedaan. Best gek als je bedenkt dat terwijl je bijna altijd en overal je gegevens in drievoud online moet invullen, dus ook je telefoonnummer. Dat kan een stuk professioneler en makkelijker met software-integratie.

  Lees meer
  22 November 2019

  Geplaatst door Huub Zwart


 • 6 manieren hoe jij je bedrijf tegen hackers en cyberaanvallen beschermt

  Wat als MKB’ers wisten hoe aantrekkelijk ze zijn voor hackers? Dan zou niet 43% van de cyberaanvallen op MKB’ers gericht zijn en zou niet 71% van de ondernemers zich onveilig voelen online. Gelukkig is het niet moeilijk om je bedrijf en data goed te beveiligen. Hieronder 6 simpele manieren hoe jij je bedrijf tegen hackers en cyberaanvallen beschermt.Lees meer
  01 December 2019

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Waarom je de fileserver vaarwel moet zeggen

  Welk bedrijf heeft hem niet? Een fileserver of netwerkschijf op locatie. Een verzamelplaats van zo’n beetje alle bedrijfsgegevens en documenten.Lees meer
  17 December 2019

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Ondersteuning voor Windows 7 stopt vanaf 14 januari 2020

  Microsoft heeft aangekondigd te gaan stoppen met de ondersteuning voor Winsdows 7. Op 14 januari 2020 is het dan zover vanaf dan zal er geen technische ondersteuning en software updates ter bescherming van uw Windows 7 Pc’s meer zijn.Lees meer
  15 February 2019

  Geplaatst door Huub Zwart


Alle prijzen op deze webshop zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele zet- en drukfouten.