Bel ons op 0591 646122

InBusiness-ICT, InVerbinding

 • De 7 geheimen van succesvol online samenwerken

  In een wereld waarin bijna iedereen al 2 weken of zelf al langer thuiswerken is de virtuele werkplek eerder een vaste regel geworden dan een uitzondering. Een aantal thuiswerk tips waar je misschien nog niet aan gedacht hebt!

  Lees meer
  30 October 2020

  Geplaatst door Huub Zwart


 • 5 office 365 tools die het leven van jouw organisatie makkelijker maken

  Office 365 heeft zoveel tools: welke moet je als bedrijf nou zeker gebruiken? Wij zetten 5 onmisbare office 365 tools voor je op een rij. Die maken het leven een stuk makkelijker.

  Lees meer
  17 September 2020

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Veiliger inloggen

  Wil je dat de gegevens van jouw bedrijf beter beschermd zijn? Maak dan gebruik van tweefactor authenticatie. Op die manier moet iedereen die wil inloggen op twee manieren een wachtwoord invoeren. Benieuwd? Lees hier meer.

  Lees meer
  10 February 2020

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Data loss prevention: geen uitlekkende informatie van ex-medewerkers

  Vertrouwelijke informatie die een ex-medewerker laat uitlekken: het is de nachtmerrie van iedere ondernemer. Gelukkig heeft Microsoft handige tools om dit lekken van informatie tegen te gaan.

  Lees meer
  10 December 2020

  Geplaatst door Huub Zwart


 • 6 manieren om écht even offline te zijn

  In een wereld als deze, gaat het werk eigenlijk altijd door. Thuis toch nog even die e-mail sturen naar een collega, op je vrije dag het telefoontje van die ene klant beantwoorden en op zondagavond nog even een herinnering voor de vergadering van morgen sturen. Logisch, maar niet iets waar werknemers altijd op zitten te wachten en bovendien is ontspanning net zo belangrijk als inspanning. Daarom 6 tips om offline te zijn.

  Lees meer
  01 October 2020

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Hoe zorgt u ervoor dat de data en de configuratie van uw PC altijd beschikbaar is en blijft.

  Als u dagelijkse werkzaamheden sterk afhankelijk zijn van het functioneren van één PC waarmee opdrachten, offertes en facturen worden opgemaakt, dan zal bij een mogelijke crash van uw PC dit voelbare problemen gaan geven.

  Lees meer
  10 August 2020

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Hou hackers weg bij jouw bedrijfsdeur

  Mijn organisatie, daar zijn hackers toch niet in geïnteresseerd? Niets is minder waar. Cybercrimelen weten MKB’ers steeds beter te vinden. Met deze maatregelen maak je jouw bedrijf onaantrekkelijk voor hackers.

  Lees meer
  10 December 2019

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Manieren waarop 1 wachtwoord jouw bedrijf verder helpt.

  Al die verschillende wachtwoorden zorgen ervoor dat medewerkers hun wachtwoorden vergeten of ze leiden tot allerlei onveilige wachtwoorden die eenvoudig te onthouden zijn. Hierdoor moet de beheerder oneindig veel wachtwoord resets uitvoeren. In veel bedrijven is het de realiteit, maar het kan anders. Op deze 4 manieren maakt maar 1 wachtwoord jouw bedrijf productiever, efficiënter en veiliger.

  Lees meer
  19 September 2019

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Vergaderland: doe het slimmer

  Vergaderen: we zijn er dol op in Nederland. We rennen van de ene naar de andere meeting en hebben daarbij bepaalde regels. Toch gaat vergaderen niet altijd zo efficiënt en slim als het eigenlijk kan. Denk bijvoorbeeld aan de notulen. Vaak is er een notulist aanwezig, die na de vergadering het document rondstuurt. Met dit document kun je veel slimmer omgaan.

  Lees meer
  10 April 2019

  Geplaatst door Huub Zwart


 • Nooit meer op zoek naar klantgegevens

  ‘Eén momentje, ik zoek uw gegevens er even bij.’ Het is een veelgehoorde zin als je belt met een bedrijf waar je een bestelling hebt gedaan. Best gek als je bedenkt dat terwijl je bijna altijd en overal je gegevens in drievoud online moet invullen, dus ook je telefoonnummer. Dat kan een stuk professioneler en makkelijker met software-integratie.

  Lees meer
  22 November 2019

  Geplaatst door Huub Zwart


Alle prijzen op deze webshop zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele zet- en drukfouten.